Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor.

„Am acceptat cu mare bucurie să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăța. Îmi place să lucrez cu profesioniști și să evoluez, așa că sunt în locul potrivit”, spune Amna.

Credit foto: Antena 1

Amna

“Participarea mea la “Te cunosc de undeva!” este o surpriză dintre cele mai plăcute,pentru anul acesta. Așteptam de câteva sezoane să particip, de aceea ziua în care mi s-a propus să mă alătur acestui minunat show a fost o zi fericită pentru mine”, adaugă Nico.

“Mă bucur mult să fiu aici. Îmi plac foarte mult colegii și echipa show-ului. Mi-e puțin teamă de necunoscut și de faptul că nu știu exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că mă voi acomoda. Va fi un pic mai complicat cu programul, pentru că sunt obișnuită să stau cu Maya (n.n. fetița ei și a lui Connect-R) 24 de ore din 24 dar, în această perioadă de filmări, mă va ajuta mama, care va veni de la Galați special pentru asta”, spune Misha.

Credit foto: Antena 1

Misha

Participarea la “Te cunosc de undeva!” este o bucurie și pentru Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon XFactor. “Îmi place să mă autodepășesc și să trăiesc mereu experiențe noi, prin care să mă dezvolt ca artist. Voi încerca să fiu cât mai receptivă, astfel încât fiecare personaj să îmi iasă cât mai bine. Sunt sigură că voi reuși să fac față cu brio”, spune Adina.

Credit foto: Antena 1

Adina Răducan

Dacă Amna, Misha, Nico și Adina Răducan se află pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, Maria Buză va urca pe scena show-ului pentru a patra oară. De data aceasta, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon va cânta în duet cu unul dintre concurenții de sex opus. Despre cine este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla în curând.“M-a surprins foarte mult invitația în acest sezon. Nu știu dacă mă credeți dar, pentru mine, “Te cunosc de undeva!” era un episod încheiat. Nu-mi imaginam să mai particip vreodată. Dar, uite, niciodată să nu spui niciodată! Acum o să-mi fie greu să plec din fotoliul meu comod de-acasă în care urmăream fericită emisiunea, ca să mă lupt din nou cu emoțiile care nu-mi dau pace exact atunci când urc în liftul magic. Asta e, dacă nu „mor” acum… de mine nu mai scăpați!”, spune Maria.

Credit foto: Antena 1

Maria Buză

Dorian Popa, Dima Trofim și actorul Lucian Ionescu, prima dată în show

În ce privește partea masculină a transforming show-ului, noii concurenți sunt Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț,

“Sunt foarte încântat să particip la “Te cunosc de undeva!”, deși nu pot să ascund faptul că îmi este foarte frică de personajele feminine pe care le voi avea de interpretat. Pe de altă parte, atunci când am emoții mai mari îmi iese treaba mai bine”, spune Dorian Popa.

Credit foto: Antena 1

Dorian Popa

Entuziasmat că participă la cel de-al zecelea sezon al show-ului se arată și Dima Trofim. “Mi-a plăcut mult ideea să vin. Nu mi-e teamă de nimic, pentru că suntem la un show, nu dăm Bac-ul. E un noroc să fiu împreună cu Dorian în acest proiect. O să ne distrăm!”, adaugă Dima.

Credit foto: Antena 1

Dima Trofim

Actorul Lucian Ionescu se bucură, la rându-i, să intre în minunatul joc al transformărilor. “Mi-am dorit să vin la „Te cunosc de undeva!” pentru că este o emisiune ce cuprinde toate cele trei arii care îmi plac: muzica, actoria și dansul. Și faptul că sunt toate împreună este extraordinar”, spune Lucian.

Maria Buză și Pepe vor participa în duet

Pepe, câștigătorul sezoanelor trei și patru, va participa de data aceasta în duet, alături de Maria Buză. “Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” și consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună (râde) Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoția aceea din lift… Apropo, s-a schimbat liftul! (râde). E mișto că acum, eu și Maria, descoperim personajele împreună și mergem mult pe improvizație”, spune Pepe.

Credit foto: Antena 1

Pepe

Lucian Ionescu

Lucian Ionescu

Și Șerban Copoț se bucură să vină din nou, la “Te cunosc de undeva!”. “M-a surprins propunerea pentru că, totuși, am fost două sezoane. Înseamnă că le-a fost dor de mine și asta m-a bucurat”, spune el.

Credit foto: Antena 1

Șerban Copoț

Credit foto: Antena 1