Surse din anturajul ei susțin că soția prințului William ar fi însărcinată cu al patrulea copil. ”Kate prezintă toate semnele unei sarcini, iar ea și William su spus întotdeauna că își doresc patru copii pentru ca familia să fie completă. Deși, William și-ar dori cinci copii, Kate crede că patru sunt suficienți”, a declarat o sursă.

Kate își dorește să-i ofere o surioară lui Charlotte

Celebrul cuplu are deja doi băieți – George, de 4 ani, și Louis, care încă nu a împlinit trei luni. Speră însă să-i ofere o surioară lui Charlotte, în vârstă de 3 ani. ”Le-ar plăcea să aibă doi băieți și două fete”, a mai declarat sursa. Și asta pentru că ducesa, în vârstă de 36 de ani, are o relație foarte strânsă cu sora ei, Pippa, de 34 de ani. Știe cât valorează o relație între două surori, a mai explica sursa.

”E important pentru Kate ca propriii săi copii să aibă o astfel de relație și știe că acest lucru se întâmplă mai cu seama dacă sunt apropiați ca vârstă”, a mai declarat aceasta.

Are iar pofte

Cât despre semnele care au dat-o de gol pe ducesă, acestea sunt faptul că a început iar să poarte haine mai largi, evită alcoolul și are poftă de curry, un fel de mâncare la care jinduia și în sarcinile trecute.

Deși să aduci pe lume 3 copii în 5 ani nu e simplu, Kate știe că se poate baza nu doar pe William, ci și pe mama sa, Carole, și pe bona sa, Maria Borrallo, ambele de mare ajutor.

Vezi și Incredibil ce titlu va putea primi Kate Middleton după ce prințul Charles va deveni rege! Meghan Markle are tot dreptul să fie roasă de invidie

Citește și: