Ceremonia lui de absolvire a fost cea mai recentă, așa că ce doi au profitat de moment pentru a face o ședință foto ad-hoc. Ianca i-a fost alături și cei doi s-au pozat veseli, în ipostaze tandre.

Tineri și îndrăgostiți!

La un moment dat, cei doi au dat frâu liber sentimentelor, fiind fotografiați în timp ce se sărutau.

Din fotografii se vede nu doar că cei doi se iubesc mult, dar și că Ianca este extrem de mândră de iubitul ei. Fiica lui Răzvan Simion a redistribuit pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu iubitul ei, Marco.

iubitul-iancai-simionSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Unde vrea să studieze fiica lui Răzvan Simion

Fiica prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are planuri mari de viitor. Tânăra a dezvăluit la Antena Stars ce își dorește să facă după terminarea liceului.

Ianca Simion a mărturisit că vrea să studieze în străinătate, în domeniul psihologiei, deoarece își dorește foarte mult să îi ajute pe cei din jurul ei.

„Vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii”, a declarat tânăra.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani! Ce mesaj i-au transmis tatăl ei și iubita lui, Daliana Răducan

Ce părere are Răzvan Simion despre meseria pe care și-o dorește Ianca

În principiu, Răzvan Simion este de acord cu țara unde Ianca va alege să își urmeze studiile, Spania.

”Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez. (…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă”, a declarat acesta la finele anului trecut.

Vezi și În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, după despărțirea de prezentator

Citește și:

Vica Blochina, despre iadul personal din relația interzisă cu Pițurcă: „Nu era responsabilitatea mea să am grijă de familia lui”

„Bunicuțele” splendide de la Cannes. Lecție de stil la vârsta a treia, pe covorul roșu. Cine sunt cele 4 dive care sfidează timpul