Lauren Goodger (35 de ani) a anunțat pe Instagram decesul fetiței sale nou-născute. Fosta concurentă a reality-show-ului „The Only Way Is Essex” a dat teribila veste duminică dimineața, povestit că micuța, care urma să fie botezată Lorena, a venit pe lume „fără nici un fel de complicații”. Lauren Goodger și partenerul ei, Charles Drury, mai au o fetiță în vârstă de 11 luni, Larose.

I-a murit copilul la două zile după ce a născut

„Lorena. 08.07.22. A fost cel mai frumos și sănătos copil pe care l-am văzut vreodată, la fel ca și sora ei. Cuvintele nu pot descrie ce simte o mamă care își pierde copilul pe care l-a purtat în pântece atâtea luni.

Nu au fost complicații în timpul sarcinii sau în timpul travaliului, ea a fost bine, sănătoasă, dar nu intru acum în detalii…. Vreau doar să știți că nu a fost nimic în neregulă cu ea sau cu mine, a fost un bebeluș perfect, nu pot să înțeleg… Sunt distrusă. M-am întors acasă de la spital și am petrecut cât mai mult timp cu fetița noastră, Lorena. Încă nu mi-am luat rămas bun…

Vă rog să ne respectați intimitatea și doliul. Trebuie să ne ocupăm de înmormântare și am nevoie să fiu doar cu fetița mea, Larose, sprijinul meu care mă ajută să trec prin aceste momente. Altfel nu aș supraviețui….

Nu voi trece niciodată peste asta, dar voi învăța cum să trăiesc în fiecare zi cu Lorena în inima mea. Ea va fi cu mine mereu și, într-o bună zi, voi fi din nou cu ea. Lorena mea, te iubesc atât de mult”, a fost mesajul sfâșietor, publicat pe Instagram.

Lauren-Goodger-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fostul iubit al lui Lauren Goodger a murit recent într-un accident

Pierderea fetiței nu este singura veste tristă pe care a primit-o Lauren Goodger. Vedeta, care este o favorită a tabloidelor britanice, a aflat săptămâna trecută că fostul ei iubit, Jake McLean, a murit într-un accident de mașină petrecut în Turcia. Afectată de moartea fostului partener, Lauren a lăsat un mesaj pe pagina ei de Instagram: „R.I.P, Jake, nu am cuvinte… Gândurile mele se îndreaptă acum către familia și prietenii tăi”.

Urmărită de peste 750.000 de fani pe Instagram, Laureen Goodger este vedetă TV, model și influencer. S-a remarcat în 2010, în reality-show-ul „The Only Way Is Essex”, care prezintă oameni obișnuiți, puși în tot felul de situații controversate. În 2013, Lauren a participat la „Dancing on Ice”, iar un an mai târziu, la „Celebrity Big Brother”.

Citește și: Este indicat sau nu să lași copilul să doarmă cu voi în pat?

Citește și: Fumatul în sarcină – ce efecte secundare poate avea asupra fătului