Celebrul artist britanic Phill Collins este enervat la culme de purtarea fostei sale soții, Orianne Cevey (46 de ani), cu care are doi băieţi, Nicholas, 19 ani, şi Matthew, 15 ani. Aceasta i-a frânt iar inima la doar patru ani după ce au făcut pace și s-au împăcat.

Cei doi au divorţat în 2008 şi în urma partajului Collins i-a plătit atunci 46 de milioane de dolari lui Cevey. La vremea respectivă, acesta a fost cel mai scump divorţ din Marea Britanie. Collins i-a permis însă lui Cevey să rămână în casa lui din Miami până îşi găseşte o locuinţă.

Cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar în 2016  s-au împăcat de dragul celor doi copii ai lor. Dar în urmă cu două luni, Orianne a pretins că merge în Las Vegas la o întâlnire de afaceri şi s-a măritat în secret cu mult mai tânărul Thomas Bates, cu care avea o relaţie secretă. Collins a aflat şi enervat la culme de gestul partenerei lui și cu inima frântă i-a cerut lui Orianne să plece din casa lui.

 Aceasta a refuzat şi Collins, care are o avere de 300 de milioane de dolari,  a schimbat toate codurile de acces în vila de 33 de milioane de dolari. El şi-a contactat avocaţii şi este pregătit să obţină un ordin de restricţie împotriva femeii care ”i-a frânt inima de două ori”.

e-bolnavSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lovitura este cu atât mai mare pentru artist cu cât acesta are mari probleme de sănătate. În  2018, a căzut pe scenă în timpul unui concert și a fost nevoit să-și anuleze  turneul. În prezent, se deplasează doar în scaun cu rotile şi nu poate sta în picioare decât sprijinit în baston.

Phil Collins şi Orianne s-au cunoscut în Elveţia în 1994, când Orianne avea doar 21 de ani. S-au căsătorit în 1999 şi au divorţat nouă ani mai târziu. În 2015, Collins i-a salvat viaţa lui Orianne plătindu-i o operaţie pe coloană şi în 2016 s-au reîmpăcat.

Phil Collins a mai fost căsătorit cu Andrea Bertorelli, între 1975 şi 1980, şi Jill Tavelman, între 1984 şi 1996. Phil Collins s-a născut la 30 ianuarie 1951, în Londra, Marea Britanie. A cântat în formaţii precum Genesis, Band X (1976-1979), Band Aid (1984-1984), Flaming Youth şi The Phil Collins Big Band (1996-1999).

Foto: Profimedia

Citește și:

Adelina Pestrițu, detalii despre al doilea copil: „Am întrebat-o aseară pe Zeni ce-și dorește, frățior sau surioară?”

Delia se pregătește să devină mamă? Gina Matache a dat din casă: „A răsplătit-o Dumnezeu din plin”