Thomas, în vârstă de 73 de ani, care locuiește în Mexic, susține că nu are niciun fel de probleme financiare, că faptul că i-ar fi cerut fiicei sale bani nu e decât o ”porcărie”, total fals.

În plus, suține el, are o pensie bună și niciodată nu a fost interesat în mod deosebit de bani. Are un stil de viață fără pretenții, spune el, așa că nu are nevoie de prea multe fonduri.

Thomas a mai povestit că între el și fiica sa nu au existat niciodată discuții legate de bani. Mai mult, spune el, dacă i-ar cere fiicei sale bani, cu siguranță aceasta l-ar ajuta imediat.

Thomas urmează să se întâlnească cu fiica sa și cu soțul ei, prințul Harry, cât de curând. El nu a fost prezent la nunta lor din cauză că a suferit un infarct. Meghan Markle a fost condusă la altar de cel care i-a devenit socru, prințul Charles.

Meghan, când era bebeluș

Între timp, presa a scotocit printre pozele postate pe Instagram de-a lungul vremii de Meghan Markle, în prezent ducesă de Sussex, și a găsit una în care aceasta apare împreună cu tatăl său. Thomas o ține pe Meghan, atunci doar un bebeluș, cu afecțiune pe piept.

Meghan Markle bebelus

Contul a fost între timp șters, Meghan nemaiavând dreptul să dețină așa ceva.

Vezi și Meghan Markle a devenit soție de prinț, dar mama ei e extrem de nefericită

Citește și: