În realitate, însă, are doar 62 de ani, ochii de un albastru la care multe femei visau, un pic temătoare din cauza sarcasmului său. Probabil îl confundau cu personajul, un medic extrem de talentat, atipic, dar plin de el și cinic. Un geniu, totuși.

*EXCLUSIVE* *WEB MUST CALL FOR PRICING* Hugh Laurie looks unrecognisable in a tracksuit, a beanie hat and trainers and a full bushy beard as he was spotted taking his dog for a walk in London.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Un geniu despre care am fi vrut să credem că era real, pentru că noi îl vedeam doar într-un serial: Dr. House.

Probabil ai ghicit că este vorba despre Hugh Laurie, actor britanic care pare să fi îmbătrânit prematur. Sau poate doar se pregătește pentru un rol, pentru că e aproape imposibil de recunoscut.

Așa a fost el fotografiat de către paparazzi la Londra.

Presa străină scrie că Hugh Laurie, care este și foarte pasionat de muzică, va putea fi văzut în „Why didn’t They ask Evans?”. Producția se bazează pe romanul cu același nume, din 1934, al faimoasei Agatha Christie.

Alături de Laurie în această producție mai joacă Will Poulter, Emma Thompson și Jim Broadbent.

Hugh îl interpretează în această miniserie pe psihologul Dr. James Nicholson. De asemenea și regizează acest show.

„Mi-a plăcut această carte ca unui puști. Emoția a persistat de când am înțeles prima dată frumusețea misterului esențial. De atunci, m-am îndrăgostit din ce în ce mai profund de personaje și mă simt atât de onorat că mi s-a oferit șansa de a repeta povestea în această formă.

Voi purta o cravată pe platou și îi voi oferi tot ce pot mai bun”, a declarat anterior Hugh Laurie despre acest proiect.

Vezi și Îl recunoști? A jucat într-unul dintre cele mai populare seriale ale ultimilor ani, dar dacă-l vezi pe stradă știi despre cine este vorba?

Citește și:

Kelly din Beverly Hills a împlinit 50 de ani. Tori Spelling: ”Ești mai frumoasă azi decât erai în urmă cu 30 de ani!”

Cum arată Flavia Mihășan în costum de baie, după două sarcini. E nesănătos de slabă? ”Anorexică! Sper să nu fie vorba de o problemă medicală…”