E vorba despre Hugh Jackman și soția lui, Deborra Lee-Furness, cu 13 ani mai vârstnică. Cei doi au dat startul cumpărăturilor de Sărbători. Îmbrăcați casual și înarmați cu zâmbete mari, aceștia au fost surprinși de paparazzi ca doi tineri îndrăgostiți.

Hugh Jackman and wife Deborra-Lee Furness go Christmas shopping after lunch in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

După 25 de ani de căsătorie, flacăra iubirii încă arde puternic pentru Hugh Jackman și soția lui. Aceștia par că se simt bine oriunde, indiferent că sunt în intimitatea casei lor, în vacanță sau la o întâlnire care se transformă într-o sesiune de cumpărături.

După ce au mâncat de prânz la un restaurat din New York, actorul de 53 de ani și partenera lui de viață au luat cu asalt străzile metropolei, în căutarea celor mai inspirate cadouri de Crăciun.

Îmbrăcați comod, cei doi au mers îmbrățișați, au gesticulat și au vorbit încontinuu. Au cumpărat câteva cadouri pentru cei dragi, dar nu au scăpat de paparazzi. Nu le-a păsat, însă, nici de fotografi și nici de ochii curioșilor.

Hugh Jackman are numai cuvinte de laude pentru soția lui

Hugh Jackman a declarat recent, în cadrul emisiunii Today de la NBC: „Oamenii îmi spun adesea: ‘Dumnezeule, căsnicia înseamnă multă muncă, e ca un job’. Da, sunt câteva reguli pe care să le respecți, dar nicidecum nu simt asta.

Mariajul a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viața mea. Deb este cea mai relaxată și optimistă persoană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea. Dacă vrei să joci cine este cea mai fericită persoană din cameră, Deb câștigă”, a continuat el.

În aprilie, starul din X-Men a împărtășit fotografii din ziua nunții lor, din 1996, alături de un tribut din toată inima adus lui Deborra-Lee, în timp ce aniversau un sfert de veac de căsnicie. Hugh și Deborra au doi copii adoptați: Oscar și Ava.

“Să fiu căsătorit cu tine, Deb, este la fel de natural precum respiratul. Aproape din momentul în care ne-am văzut am știut că destinul nostru este să fim împreună.

În cei 25 de ani, dragostea noastră doar a crescut, distracția și aventura s-au amplificat, procesul de învățare și mai și.

Sunt veșnic recunoscător să împărțim dragostea, viața și familia. Suntem abia la început! Deb, te iubesc din toată inima”, a scris Hugh Jackman pe rețelele sociale anul trecut.

Hugh Jackman şi Deborra s-au căsătorit în 1996, după ce s-au cunoscut cu un an înainte, în timpul filmărilor pentru serialul TV „Correlli”.

Vezi și Sunt împreună de 25 de ani, dar se iubesc ca în prima zi. Imagini adorabile cu ei

Citește și:

Tatăl Andreei Bălan, urare specială pentru cântăreață de ziua ei de nume. Ce i-a transmis Săndel. Cei doi au fost certați mulți ani

Aceasta e poza preferată a Lidiei Buble cu mama sa! ”Te iubesc, mami!”