Hugh Jackman și soția lui, Deborra, care este cu 13 ani mai mare decât el, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primului lui proiect, în 1995. S-au căsătorit un an mai târziu și au fost de nedespărțit de atunci. Hugh chiar spunea, într-un interviu, că după doar două săptămâni știa că avea să-și petreacă toată viața cu Deborra.

Hugh Jackman și Deborra Lee-Furness, divorțul la care nimeni nu se aștepta

EXCLUSIVE: Hugh Jackman Is All Smiles While Picking Up Pizza With Wife Deborra-Lee Furness In The Hamptons.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Starul din „Wolverine” a fost, deseori, deschis cu dragostea pe care i-o poartă parteneri sale, făcându-i declarații de dragoste deosebite la fiecare aniversare de cuplu sau zi de naștere. Iată că lucrurile s-au schimbat și, dintr-un exemplu de iubire și longevitate, și ei au devenit unul care demonstrează că nu totul este ceea ce pare.

Nu de puține ori, Hugh Jackman vorbea în termeni superlativi despre partenera lui, pe care a numit-o deseori „cea mai bună prietenă” sau o femeie „amuzantă, uimitoare și foarte inteligentă”, care-i luminează viața. Acesta spunea că secretul căsniciei lui fericite sunt faptul că și-au făcut mereu timp unul pentru celălalt și că nu au încetat niciodată să se inspire reciproc.

„Am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală”

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Foto: Profimedia
Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness. Foto: Profimedia

Într-o declaraţie acordată revistei People, cuplul a declarat „Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastă de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre.” „Deb și Hugh Jackman” au semnat cei doi declarația comună care i-a luat pe mulți prin surprindere.

Actorul și cineasta, ambii din Australia, au adoptat doi copii, un băiat și o fată, Oscar și Ava, astăzi în vârstă de 23, respectiv 18 ani.

Ce declarație de dragoste îi făcea Hugh Jackman soției lui, acum câteva luni

În luna aprilie, cu ocazia aniversării a 27 de ani de căsnicie, Hugh Jackman a scris, ca de obicei, un mesaj dedicat soției sale. „Te iubesc, Deb. Astăzi este a 27-a noastră aniversare. 27 de ani!!! Te iubesc atât de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. Și o viață frumoasă. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, curajul și loialitatea sunt un cadou incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea”, scria el pe Instagram în dreptul unui instantaneu în care Deborra apărea cu zâmbetul pe buze, în brațele lui.

Citește și: 13 dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood. Dovada vie că dragostea rezistă și la presiune, tentații și lumina reflectoarelor

Citește și: Îi recunoști? El este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood! După 25 de ani, e la fel de îndrăgostit de soția lui, care e mai vârstnică cu 13 ani!