Hugh Jackman (51 de ani)  are un corp de invidiat, bine lucrat și e dorit de multe femei, însă de peste 20  de ani iubește o singură femeie.  El este căsătorit cu Deborra-Lee Furness (64 de ani), fostă actriță, pe care a cunoscut-o pe platourile serialului „Corelli”, prima producție în care a apărut vreodată, și este o femeie absolut normală, cu forme și colăcei, iar acest lucru nu-l deranjează absolut deloc pe actor.

Hugh Jackman a si sotia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Din contră, se afișează mândru cu ea la braț de fiecare dată când are ocazia. În plus, acesta a mărturisit că a știut din prima clipă în care a văzut-o că ea este femeia lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții.  Pentru el nu a contat nici faptul că Deborra este cu 13 ani mai mare decât el, iar cei doi sunt extrem de fericiți împreună, formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

„Nu știu să descriu ce am simțit când am cunoscut-o pe Deb. A fost cel mai simplu lucru, am știut 100% din prima că ea va fi femeia alături de care vreau să-mi petrec viața. Am știut că, orice s-ar întâmpla, vom putea să depășim obstacolele împreună. E, cu adevărat, cea mai grozavă femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Hugh într-un interviu realizat de Katie Couric.

Foto: Profimedia/Hepta