Momente de care el însuși este conștient. Din fericire, însă, Hugh Jackman este una dintre acele persoane înzestrate cu simțul umorului și capabile să facă haz de propria persoană.

Recent, Jackman, care a împlinit 50 de ani vineri, și-a delectat fanii cu un instantaneu care nu îi prea face cinste. Nu îl prezintă în cel mai bun moment al său. Nici vorbă de sex-appeal, zâmbet ștrengăresc sau orice altceva care l-ar putea face sexy. În poza postată de Jackman pe o rețea de socializare apare dormind dus pe un șezlong, cu o grimasă care numai sexy nu este.

 

View this post on Instagram

 

When people tell you “you don’t look 50” part of you believes it … until you see yourself sleeping.

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Însă, într-adevăr, fotografia este amuzantă, tocmai pentru că arată o față a actorului pe care nimeni nu o știe.

”Când lumea îți spune că nu arăți de 50 de ani și o parte din tine crede asta… până când te vezi cum arăți dormind”, scrie Jackman lângă instantaneul cu pricina, în care apare și câinele său.

Nu e prima oară când Jackman arată cât de amuzant poate fi. Actorul și-a început anul acesta cu o cură de dezintoxicare, anunțând și fanii despre decizia lui îndrăzneață. L-a ținut însă patru zile, după care a revenit la vechile obiceiuri, nu înainte de a-și face mea culpa într-un mod amuzant pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

So, that lasted all of 4 days! #detoxfail

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

A postat o fotografie cu o pizza cu trufe extrem de apetisantă, scriind alături: ”(Detoxifierea) a ținut doar 4 zile. Am eșuat”. Cu alte cuvinte, a arătat ca este un om ca toți ceilalți, cu slăbiciuni.

Vezi și Secretul lui Hugh Jackman pentru o căsnicie fericită. Soția lui are cu 13 ani mai mult ca el

Citește și: