Din fericire, nu e vorba despre o problemă anume de sănătate, ci despre o perioadă de refacere pe care pianistul de 85 de ani și-a dorit-o.

La vârsta de 85 de ani, Horia Moculescu alege să aibă grijă de sănătate lui înainte să se confrunte cu probleme grave. Compozitorul este internat în spital în prezent, dar nu pentru că ar fi fost vorba despre o urgență medicală.

Horia Moculescu a dezvăluit că va fi internat timp de două săptămâni, fiind alegerea lui să meargă la spital pentru a primi îngrijiri care să-l „revigoreze”. Pianistul susține că este doar o alegere pe care o face din cauza vârstei pe care o are, nefiind cazul unei probleme de sănătate grave.

Acesta a subliniat că nu se simte rău, dar spune că se va simți mult mai bine când va fi externat, pentru că nu este prima dată când trece printr-un astfel de proces de refacere.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la (…) de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut.
Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus fostul soț al Marianei Moculescu pentru Antena Stars.

În vară, compozitorul a petrecut alte săptămâni în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. După acea perioadă, pianistul a fost mai vulnerabil și a ajuns să i se facă rău la un eveniment la care a primit un premiu pentru activitatea desfășurată de-a lungul timpului.

Vezi și Dezvăluiri despre fiul secret al lui Horia Moculescu. A murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul cinci. S-a sinucis sau nu?

Citește și:

Ștefan Bănică, reacție neașteptată și categorică legat de continuarea filmului „Liceenii”. „În ceea ce-i privește pe copiii mei…”

Meseria inedită pe care a ales-o Miruna, fata lui Sorin Bontea! Este la facultate, la Barcelona, dar intrase și la Milano. Putea să fie model, dar alta e pasiunea ei!