Artistul a dezvăluit și cum se simte, acum că a intrat deja în perioada de recuperare.

Horia Moculescu a trecut prin mai multe încercări din punct de vedere al sănătății, în ultima vreme. A fost însă discret, de fiecare dată. Și de acaestă dată a ales să nu împărtășească despre ce a fost vorba, deși e clar că a fost ceva serios, din moment ce a fost nevoie de operație.

S-a referit însă recent la acest subiect, spunând: ”Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus, sunt suportabile toate. Dacă se duc puțin mai sus, începi să devii o povară pentru cei din jur.

Am avut o operație destul de recentă și evoluează în parametri așteptați și buni. Nu, la plămâni nu se atinge. La vârsta mea nimeni nu face intervenții chirurgicale la plămâni.”, a declarat Horia Moculescu, la Antena Stars.

Artistul a mai fost internat și în toamna anului trecut

În octombrie 2022 Horia Moculescu a ajuns pe mâinile specialiștilor, fiind internat timp de două săptămâni. Și la acea vreme artistul dădea asigurări că nu se confruntă cu nicio problemă gravă, însă, spune ael, își dorește să-și mențină sănătatea la cote bune cât mai mult timp.

”Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt.

Sunt internat de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere, nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…)

Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, mai spunea atunci artistul.

Horia Moculescu, internat în spital! „Cu anul nașterii mă confrunt”

A renunțat la fumat de peste 20 de ani

Plămânii artistului sunt destul de afectați din cauza unui viciu pe care l-a avut foarte mulți ani, după cum recunoștea chiar el în trecut. Totuși, maestrul a reușit performanța de a se lăsa de fumat, și asta cum 20 de ani..

”Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot”, mărturisea Horia Moculescu la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme.

Vezi și Horia Moculescu, primele declarații de când s-a internat. Ce îngrijiri primește de fapt, la 85 de ani

Citește și:

Viitorul soț al Ioanei Ginghină, gelos pe Alexandru Papadopol: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică” Îl invită sau nu actrița pe ”fostul” la nuntă?

Marina Voica și Laurențiu Cazan, foști iubiți în tinerețe, s-au revăzut după 20 de ani: „O iubesc acum doar ca om, ca artistă”