Horia Brenciu, care pe 27 august împline;te 51 de ani, este un tată de zahăr, iar vulnerabilitățile sale sunt cei 4 copii. Se emoționează de fiecare dată când vorbește despre ei, așa că experiența recentă, cu Toma, a avut o încărcătură deosebită. Băiețelul este protagonistul celui mai nou videoclip filmat de tatăl său, iar imaginile distribuite de Horia sunt absolut superbe.

horia-brenciu-copii-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„O experiență care ne-a marcat… Pe fiul meu, Toma, pe regizorul Iura Luncasu, pe mine și întreaga echipă alături de care am filmat clipul “TATA”. În curând”, a scris juratul de la „Vocea României” (PRO TV), pe Facebook. Toma, care a împlinit 9 ani pe 7 iunie, este un băiat adorabil, cu trăsături delicate, pasionat de tenis, de înot, dar și de muzică.

Povestea emoționantă a adopției lui Toma, fiul lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a povestit cum a apărut Toma în viața lui. El a dezvăluit că mai are un fiu abia în decembrie 2016, de Crăciun, în prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu.

“Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat, fericit, Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă. Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice din alte relații.

Horia Brenciu: „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil”

Invitat în emisiunea „Profesioniștii”, a Eugeniei Vodă, Horia Brenciu a spus povestea din spatele adopției. Una sensibilă, dar cu final fericit. „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Citește și: Imagine emoționantă cu Horia Brenciu și tatăl lui. Ar fi fost ziua lui: ”La mulți ani, tati, de oriunde ne-ai privi!”

Citește și: Băiatul lui Horia Brenciu, show la chitară, în sufragerie. Ce casă primitoare are artistul!