Producătoarea TV Alice Adriana Dumitrescu Brenciu, pe scurt soția lui Horia Brenciu (50 de ani), a împlinit 54 de ani și a fost răsfățata familiei. „Astăzi este ziua lui Alice, soția mea. O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâția ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-aș putea trăi fără ea. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Brenciu pe Facebook, ]n dreptul unei imagini cu Alice.

Horia Brenciu (50 ani) are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, producătoarea TV Alice Dumitrescu, a treia este Mina (9 ani), rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, Toma (8 ani), este un băiețel pe care l-au înfiat de bebeluş.

Cum și-a cunoscut Horia Brenciu soția

„L-am cunoscut pe Horia Brenciu în 1995, în TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere (râde).

L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru.

Am fost prieteni mulți ani și am găsit umărul lui gata tot timpul pentru niște lacrimi din iubire, profesie, copii, ș.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi.
Nu se comportă acasă la fel ca la concerte. La concerte e exploziv, nu are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu și-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândește mult, analizează situații, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmație. E destul de dificil cu atâția copii!”, povestea Alice Dumitrescu într-un interviu pentru revista Femeia.

horia-brenciu-si-familia2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au 4 copii

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe Toma. El a dezvăluit că mai are un fiu abia în decembrie 2016, de Crăciun, în prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu.

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete

Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1, la finalul anului 2019, Horia Brenciu a făcut declarații emoționante despre familia lui, încă de la începuturi.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina.

Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Citește și: Fata lui Horia Brenciu a împlinit 23 de ani: „Te iubește tata!”. Și Andreea Berecleanu și-a sărbătorit fiica și i-a transmis un mesaj lacrimogen

Citește și: Băiatul lui Horia Brenciu a împlinit 8 ani. Mesaje emoționante, poze cu Toma bebeluș și povestea sensibilă a adopției