Duminica trecută, Rita Mureșan a participat la un botez superb, pentru care părinții bebelușului nu s-au uitat la bani. Toni Pera, director al unei companii care produce panouri termoizolante și soția lui, Giulia Ciornoleț, și-au botezat fiul, pe micuțul Arthur, iar de la petrecere nu au lipsit vedete din showbiz-ul autohton. Așa se face că Rita Mureșan a dat nas în nas cu Horia Brenciu, care a cântat la botezul respectiv. Cei doi, care au un trecut comun și o prietenie de nezdruncinat, s-au fotografiat alături de Gloria, fiica cea mică a Ritei, iar creatoarea de modă a pus poza pe Facebook, alături de un mesaj.

„Duminică am fost la botezul micuțului Arthur! Vă spun cu mâna pe inimă… Așa petrecere frumoasă de mult nu am văzut! Poate doar în străinătate! Locația, decorul, florile (wow), meniul, organizarea în cel mai mic detaliu, masa, grădina, luminile, artiștii, show-ul, atenția invitaților în a-și alege ținutele fix pe temă. Bucuria cu care toți ne-am regăsit după mult timp…A fost superb! Toni e prietenul meu de 20 de ani și m-am bucurat că el și Giulia au fost binecuvântați cu baby Arthur! Și m-am bucurat mult și să fiu însoțită de fiica mea, Gloria, care a venit în vacanță din Thailanda, unde a locuit pentru ultimul an! Felicitări, Toni și Giulia, superb!”, a scris Rita pe Facebook, unde apare, fericită, lângă Brenciu.

gloria-si-rita-muresanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Horia Brenciu a curat-o cinci ani pe Rita Mureșan

Horia Brenciu a recunoscut că Rita Mureșan a fost feblețea lui, dar cu detalii mai multe a venit Irina Deleanu, buna lor prietenă. Dezvăluiriea a fost făcută în anul 2008, în cadrul emisiunii “Alegerea Ritei”, difuzată la vremea aceea de Euforia TV. Irina Deleanu, fostă multiplă campioană olimpică la gimnastică ritmică și, totodată, cea mai bună prietenă a Ritei, a povestit cât de îndrăgostit a fost Horia de Rita.

“Horia a curtat-o pe Rita cinci ani la rând. Într-o noapte, i-a desenat o inima uriașă, în fața casei”, a spus Irina Deleanu. O altă poveste care a circulat în jurul cuplului Rita-Horia este ceva mai inocentă. În perioada în care Rita era încă măritată cu Nelu Mureșan, iar Horia Brenciu era burlac, acesta își făcuse obiceiul să o viziteze zilnic și uneori să rămână peste noapte în casa ei. Artistul dormea pe o saltea, cumpărată special pentru el, căreia prietenii comuni ajunseseră să îi spună “salteaua lui Brenciu”. Vizitele lui Brenciu în casa Ritei s-au rărit după 2007, când ea a divorțat, pentru că solistul o cunoscuse deja pe Alice Dumitrescu, actuala lui soție.