În cadrul podcastului său, recent, atunci când a avut-o invitată pe Andreea Raicu, Horia Brenciu a dezvăluit ce sfat le-a dat fetelor sale în legătură cu relațiile. Artistul este foarte implicat în creșterea copiilor săi și își dorește pentru ei tot ce este mai bun.

Horia Brenciu are patru copii, pe care îi iubește mai presus decât orice. Alice Dumitrescu, soția lui artistului, are două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar Horia Brenciu le consideră și fetele lui. Alice și Horia Brenciu au împreună o fetiță, dar și un băiețel pe care l-au adoptat.

Horia Brenciu i-a mărturisit Andreei Raicu că și-a sfătuit fetele să se asigure că bărbatul de lângă ele le prețuiește și le face fericite. De asemenea, artistul a precizat că vrea doar să își vadă fetele împlinite.

„Sfatul pe care eu l-am dat fetelor mele mari: E ok, puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru! Asigurați-vă că respectivul vă prețuiește, vă iubește. Poate iubit este prea mult spus, pentru că o întâlnire, două… poate că dragoste la prima vedere există sau nu există. Nu pot să știu cum sunt acele relații.

Ține la tine? Face ceva pentru tine fără ca tu să-i spui? Are ceva din propria inițiativă?”, a spus artistul.

Horia Brenciu: L-am înfiat pe Toma înainte de a veni pe lume

Mâna destinului, dar şi multă dăruire – așa e povestea modului în care Horia Brenciu şi soţia sa, Alice, au devenit părinţii lui Toma, cel de-al patrulea copil al familiei, demnă de un film. Artistul a povestit că a ţinut să-l adopte pe băieţel înainte ca acesta să vină pe lume.

Toma, mezinul familiei, a fost înfiat de bebeluş. Pentru el, artistul a făcut toate demersurile de a-l înfia încă de dinainte ca micuţul să vină pe lume. Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1, la finalul lunii decembrie 2019, Horia Brenciu a povestit cum l-a înfiat pe micuţ, dar şi cum Toma le-a cunoscut pe fetele soţiei sale.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani.

În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui… Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. (Mama lui Toma – n. red.) Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Artistul a mai vorbit şi despre importanţa acesui act, al înfierii unui copil. ”Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubi pe cineva este o responsabilitate”, a explicat Brenciu.

Întrebat ce va face dacă băieţelul va dori să-şi cunoască mama, artistul spunea că îi va respecta opţiunea. ”Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a conchis Horia.

Vezi și Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 7 ani. Toma e adorabil!

Citește și:

Stela Enache, despre melodia ”Ani de liceu”. Cine a avut ideea

Chuck Norris trăiește o adevărată dramă. Actorul a fost nevoit să renunțe la carieră și a făcut dezvăluiri cutremurătoare