Filmările pentru sezonul 11 Vocea României vor începe în curând, dar până atunci PRO TV a anunțat schimbări în cadrul juriului: Horia Brenciu și Theo Rose vor face echipă în scaunul dublu.

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose.

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat două (Julie Mayaya și Mihai Chițu). Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE”, și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, Vocea României, alături de Theo, e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.

theo-roseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Horia Brenciu, impresionat de Theo Rose

„Sunt mereu vulnerabil. Când sunt pe scenă, când sunt acasă sau când mă salută lumea pe stradă. Dar vulnerabilitatea mea e dublată de optimism, de un soi de speranță că toate se vor îndrepta. Și mai adaug dorința!”, se descria Horia Brenciu într-un interviu pentru Libertatea pentru Femei. Iată că și acum și-a arătat vulnerabilitatea, Horia alegând să spună public ce părere are despre tânăra Theo Rose, dar și unde a greșit în duetul cu ea, atunci când a avut-o invitată, la podcastul „Lucruri simple”.

Fac parte din generații diferite, el are 50 de ani, iar ea, jumătatea vârstei lui. Cu toate acestea, există o chimie între ei și îi unește dragostea de muzică. Horia Brenciu a elogiat-o pe Instagram pe Theo Rose, într-o postare de mii de like-uri.

„Când am invitat-o la LUCRURI SIMPLE, în ianuarie 2022, n-o cunoșteam personal și nu mai cântasem deloc cu ea înainte. Nu i-am transmis, în prealabil, ce duete facem și nicio piesă din podcast n-a fost repetată. Niciuna! Evident, nici cea din postarea asta! Am luat-o prin bălării, pe alocuri, încercând să găsesc vocea a doua și am făcut lucrul acela la final, după ce melodia s-a încheiat, pentru că am simțit că am lângă mine un prieten căruia îi place să cânte și nu-i e frică de greșeli sau de necunoscut! Acest prieten mi-e acum partener de emisiune! Theo Rose e cea mai sinceră persoană pe care o cunosc și vom încerca împreună să găsim anul asta Vocea României! Zi faină, tuturor!”.

Citește și: Horia Brenciu le dă un singur sfat fetelor lui în privința relațiilor: ”Puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru” Citește și: Câte kilograme are Theo Rose după naștere și ce o nemulțumește acum la corpul ei: ”Instant!”