Anul acesta, New York-ul, Londra sau Las Vegas-ul celebrează centenarul Sinatra prin tot felul de evenimente grandioase. În România, sărbătoarea muzicii de swing și jazz se va ține la Sala Palatului din București, pe 26 septembrie, într-o producție marca Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band. Spectacolul “MY WAY” va fi un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la nașterea celebrului artist, iar piese ca “My way”, “Love and marriage”, “Something stupid” sau “Strangers in the night” vor fi incluse în playlistul concertului.

De-a lungul spectacolului, Horia Brenciu va omagia și alți artiști renumiți ca Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu. Artistul român ar fi împlinit și el anul acesta 100 de ani de la naștere.

În urmă cu 3 ani se năștea fata mea cea mică, Mina și odată cu ea venea și prima mea producție de swing și jazz de la Sala Palatului. Nu știu dacă cele 3 fete ale mele așteaptă acum încă o soră sau un frate, însă știu cu siguranță că cei 100 de ani de muzică merită omagiați printr-un eveniment special.” a declarat Horia Brenciu.

HORIA BRENCIU - MY WAY - 26 septembrie - SALA PALATULUI

Credit: Antena 1, credit foto: Pro Tv