Ba mai mult, Horaţiu Mălăele, în vârstă de 68 de ani, recunoaște că era sceptic cu privire la existența acestui virus și că experiența sa în spital nu a fost una foarte bună.

„În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel.

Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă”, a povestit actorul, conform alephnews.ro.

Ca mulți români, admite că era sceptic legat de existența virusului. Asta, deși se află în categoria ”de risc”. ”Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat. Vorba unui bătrân: nicicând n-a fost să nu fie într-un fel, acum e în felul ăsta.

Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple, e o fatalitate pe care ţi-o asumi. Vor fi nişte accidente care vor povesti această istorie, unii care vor face ceva ca să consemneze acest traseu, aş fi fericit apoi ca lucrurile să intre în firescul lor”, a declarat actorul, care din fericire, a trecut cu bine și mai înțelept peste această experiență.

Vezi și Actorul Horaţiu Mălăele, infectat cu Covid-19

Citește și:

Raluca Pastramă a vorbit despre relația cu Pepe: „Aș avea multe de spus…”

Ellie White, scrisoare deschisă către președinte și premier: „În baza cărui studiu s-au făcut aceste reguli absurd de nesimţite? Obligaţi să intrăm în faliment sau chiar să murim de foame?”