„Nu a fost ușor, dar a meritat din plin! Am băiat și fetiță. Paște fericit tuturor. Scriu aceste cuvinte din paradis”, este mesajul publicat de ea pe pagina sa de Instagram, acolo unde are 1,4 milioane de urmăritori.

Hilary a publicat și prima imagine cu gemenii ei. În fotografie, ea apare cu spatele, privind apusul, în timp ce-și ține în brațe micuții.

Printre cei care au felicitat-o pe Hilary Swank s-a numărat nimeni alta decât colega ei de breaslă, Sharon Stone (65 de ani).

„Felicitări, iubito, Dumnezeu să te binecuvânteze. Asta este cea mai frumoasă experiență din lume. Sunt foarte fericită pentru voi”, i-a transmis actrița. 

Hilary, care are o avere de 70 milioane de dolari, este căsătorită din 2018 cu omul de afaceri Philip Schneider (45 de ani). Acesta este cel de-al doilea soț al celebrei actriței, în trecut fiind căsătorită cu actorul american Chad Lowe (55 de ani). Acest prim mariaj a durat zece ani, din 1997 până în 2007.

Hilary Swank și-a anunțat sarcina în octombrie, atunci când a publicat imagini de la ecografie.

Tot atunci, actrița a explicat, pentru publicația EXTRA, de ce a așteptat atât de mult să devină mamă: „Mi-am dorit să devin mamă decât eram foarte tânără. Însă cariera și faptul că nu îmi găsisem până acum partenerul potrivit de viață au făcut să întârzie (…)

Acum sunt fericită că sunt însărcinată. Am avut grețuri dimineața. Dacă ar mai fi fost în viață, tatăl meu s-ar fi bucurat foarte tare. Își dorea tot ce e mai bun pentru mine.

Tata fost una dintre persoanele favorite din viața mea. I-ar fi plăcut să mă vadă atât de fericită. Gemenii se vor naște aproape de ziua lui, totul e predestinat”.

„Este ceva ce așteptam de foarte mult timp. Voi fi mamă. Voi fi mamă și nu doar pentru unul, ci pentru doi copii. Nu îmi vine să cred. Este foarte bine să pot vorbi despre asta și să împărtășesc vestea cu voi. Este o binecuvântare. Este un adevărat miracol. Este incredibil”, mai spunea atunci actrița.

Vezi și Cristina Bălan a născut acasă, după ce a rămas cu o traumă când și-a adus pe lume gemenii: „Am născut cu un medic care a fost brutal”

Citește și:

Emily Burghelea și-a serbat fetița, pe Amedea, care a împlinit doi ani! I-a făcut cel mai neobișnuit cadou!

Tudor Chirilă și trupa Vama au lansat melodia „Barosanii”. Videoclipul a fost filmat la o stână