Kevin a fascinat pe toată lumea cu fiziul lui perfect și plin de mușchi ce i-a adus și rolul din celebrul serial, însă astăzi acesta nu mai arată deloc așa. Deși nu a renunțat definitiv la plete, starul ce va împlini în curând 59 de ani, nu mai are fizicul din tinerețe, iar mușchii din serial i-au dispărut complet.

 

Kevin Sorbo s-a schimbat total

Citește și: O rusoaică este cea mai frumoasă fetiță din lume. Încearcă să o detroneze pe mult mai celebra Thylane Blondeau

Kevin Sorbo în HERCULESeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

El și soția lui s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „Hercule”

Cu toate acestea, Sorbo se bucură de succes în continaure la Hollywood și are o familie superbă. Puțini știu că el  este căsătorit din 1998 cu Sam Sorbo, pe care a cunoscut-o chiar pe platourile de filmare de la Hercule, aceasta apărând în șase episoade din serial în rolul Serenei și au împreună trei copii, doi băieți și o fată.

Kevin Sorbo și-a făcut recent debutul ca regizor cu filmul „Let There Be Light”, ce va putea fi urmărit din octombrie pe marile ecrane. Pelicula este practic o „afacere de familie”, întrucât scenariul este  scris de Kevin  împreună cu soția lui și amândoi joacă în film.

Vezi care sunt cele mai tari filme seriale!

 

Kevin a fost fotomodel înainte să devină actor

Înainte să devină actor, Kevin a călătorit timp de trei ani în jurul lumii ca model, apărând în peste 150 de reclame. EL a fost pasionat și de sport, iar până a terminat liceul a făcut fotbal, baseball, și basket. PLijn de mușchi și un corp de invidiat, el a început din 1986 să-și încerce norocul în actorie și apărea în show-uri celebre. Astfel, a câștiagat din ce în ce mai multă notorietate și astfel a primit oferta de a juca în „Hercules: Călătorii legendare”, în 1995. Kevin era atât de încântat de rolul lui, încât a început să facă arte marțiale pentru a reuși să-și facă singur toate cascadoriile din film, iar ulterior de-a lungul celor șase sezone ale serialului ei și-a scris și regizat câteva episoade.

Citește și: