Cei doi, dar și alte celebrități, cum ar fi Uma Thurman, Marcia Gay Harden, Mariska Hargitay, Jane Krakowski, Dree Hemingway and Jennifer Esposito, erau cazați la un hotel de lux din Puerto Rico, hotel recent reinaugurat, după uraganul din 2017. La un moment dat, modelul s-a întors de pe plajă, dar a greșit ușa, așa că a intrat în alt apatrament, cel al actorului.

Coincidența a făcut ca, tocmai în acel moment, actorul să iasă de la duș, fără a avea pe el vreun halat. De înțeles că Helena pur și simplu a înlemnit, neștiind, pe moment, cum să reacționeze.

După ce șocul vederii actorului gol-pușcă a trecut, vedeta a bâguit niște scuze, auzite mai mult de către ea, după care a închis repede ușa apatramentului, aproape luând-o la goană, extrem de stânjenită.

Actorul, care nu s-a pierdut deloc cu firea, văzând partea amuzantă a situației, nici nu a recunoscut-o, dar soția lui, care se afla în cameră, i-a spus despre cine era vorba.

Cei trei s-au reîntâlnit seara, când actorul s-a dus țintă la ea și i-a spus: ”Nu cred că am fost prezentați oficial”. Trecând peste penibilul situației, modelul a râs, după care și-au dat mâinile.

Vezi și O actriță celebră a filmat prima ei scenă nud la 60 de ani. ”Acum toată lumea știe cum arăt goală. Aș face-o fericită încă o dată”

Citește și: