Helena Bonham Carter și Rye Dag Holmboe s-au cunoscut la o nuntă în 2018, la patru ani de când Helena se despărțise de Tim Burton (63 de ani), cel cu care a avut o relație de 13 ani.

Și chiar dacă majoritatea celor din jur ridică o sprânceană la auzul anilor care îi despart, actrița mărturisește că pentru ea vârsta nu reprezintă o problemă: Fiecare îmbătrânește în ritmul lui. Partenerul meu este un om neobișnuit de matur. Este un suflet bătrân într-un corp tânăr, ce mi-aș putea dori mai mult? Oamenii se sperie de femeile mai în vârstă, însă el nu. Femeile pot fi foarte puternice atunci când îmbătrânesc.”

Iar relația dintre ei este cât se poate de serioasă. Dovadă stau nenumăratele ipostaze în care cei doi au fost surprinși. Mai mult decât atât, cei doi au adoptat împreună niște hamsteri.

*EXCLUSIVE* Helena Bonham Carter, 53, strolls around New York with toyboy beau Rye Dag Holmboe, 32SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Asta nu înseamnă însă că Helena Bonham Carter se grăbește să ajungă în fața altarului, chiar dacă crede că e ”foarte norocoasă că l-a întâlnit pe Rye”.

„Nu am fost căsătorită nici prima dată.”, și-a justificat ea decizia, potrivit Dailymail.

Este de notorietate relația Helenei cu marele regizor Tim Burton, care a rezistat 13 ani.

În tot acest timp însă cei doi au trăit în case interconectate, fiecare decorată în stilul propriu. Helena Bonham Carter și Tim Burton au împreună doi copii: Billy, de 18 ani și Nell, de 14 ani.

Citește și: Astrolog celebru, despre cum se va termina războiul și ce se va întâmpla cu Putin: ”Acesta va fi ultimul an din viața sa”

xLa 85 de ani, Silvio Berlusconi se va însura cu iubita sa cu 53 de ani mai tânără