Heidi Klum va împlini 50 de ani peste câteva zile, pe 1 iunie, dar poate urca și acum pe podium. Miercuri, la premiera peliculei „La Passion De Dodin Bouffant”, fostul topmodel a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, purtând o rochie galbenă, semnată Zuhair Murad. Corsetul rochiei a fost însă prea mic și prea strâmt pentru sânii naturali ai vedetei, așa că Heidi a avut parte de un accident vestimentar care nu a trecut neobservat. FOTOGRAFII: HEPTA

76th Annual Cannes Film FestivalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fotomodelul și jurata de la „America’s Got Talent” a fost ravisantă în rochia de gală, care nu doar că a fost decoltată, dar a avut și tot felul de decupaje și tăieturi îndrăznețe. Coafura nu e fost foarte studiată, ci în stilul „sexy-sauvage”, cu care vedeta ne-a obișnuit, iar machiajul a surprins plăcut, fiind natural și aproape invizibil. „Invizibile” au fost și sandalele transparente, cu toc, care au completat frumos ținuta.

Heidi Klum, avere de 160 de milioane de dolari

Heidi Klum, care are o avere de 160 de milioane de dolari, s-a măritat cu muzicianul Tom Kaulitz (33 de ani) în februarie 2019. Tom Kaulitz este chitaristul trupei germane de rock Tokio Hotel. Henry (17 ani), Johan (16 ani) şi Lou (13 ani) sunt rezultaţi din căsătoria pe care Heidi Klum a avut-o cu cântăreţul Seal (60 de ani), între anii 2008 şi 2014. Pe Leni (19 ani), fotomodelul german o are dintr-o relaţie cu Flavio Briatore (73 de ani).

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea „Românii au talent”, i-a dat gata pe americani. Simon Cowell și Heidi Klum, în extaz: „Cea mai bună dintre cei mai buni”

Citește și: Românce la Cannes. Ce rochii au purtat Gina Chirilă și Mădălina Ghenea, pe covorul roșu