Îndrăgita actriță americană a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul din  „Tânăr și neliniștit’, cel mai lung serial din istorie,  unde a interpretat rolul Victoriei Newman, fiica lui Victor Newman și a lui Nikki Newman din 1991 până în 2003, când a fost înlocuită cu Amelia Heinle. Ea a primit nouă nominalizări la premiile Emmy pentru apariția ei în acest serial și chiar a câștigat două trofee Emmy  pentru cea mai bună tânără actriţă într-un serial dramatic.

Heather Tom, celebra Victoria Newman din „Tânăr și neliniștit”, s-a întors pe platourile filmului care a făcut-o celebră, după 16 ani. Ce face acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Astăzi la 44 de ani este o femeie extrem de frumoasă și împlinită,  având o familie frumoasă și o carieră de succes.

După ce a renunțat la „Tânăr și neliniștit” a început să joace în serialul „One life to Live”, ce i-a adus și mai multe nominalizări la Emmy, iar în 2007 s-a alăturat serialului „Dragoste și putere”, în rolul lui Katie Logan.  Din 2016, Tom a trecut în spatele camerei de filmat și a început să regizeze câteva episoade din „Dragoste și putere”, dar și câteva scurtmetraje precum„ Serenity”,„ Bigfoot’s Love Slave” sau „Blink”.

După 11 ani petrecuți pe platourile de la Dragoste și putere,  Heather a decis, anul trecut, în decembrie, să se reîntoarcă pe platoul de filmare unde și-a început cariera, „Tânăr și neliniștit”, la 16 ani după ultima ei apariție. Însă, nu în rolul Victoriei cum ar fi sperat fanii, ci în postura de regizor al serialului, reunindu-se astfel cu mulți dintre actorii alături de care a jucat timp de 12 ani.

Heather a devenit una dintre cele mai premiate actrițe de seriale. A câștigat până acum nu mai puțin de opt premii Emmy și a jucat în seriale de succes precum „Mentalistul’, „Dădaca’, „Lege și ordine’, „Monk’ sau „Whos The Boss’,  iar de 10 ani joacă și în serialul „Dragoste și putere’.

Și-a cunoscut soțul în 1996

Heather are noroc atât pe plan profesional, cât și personal. Pe lângă faptul că a fost distribuită doar în seriale celebre, aceasta se iubește de mai bine de 20 de ani cu același bărbat. Ea l-a întâlnit pe James Achor, un producător de muzică de film, în anul 1996, pe vremea când juca în „Tânăr și neliniștit’. După o relație de 15 ani, ei s-au căsătorit pe 17 septembrie 2011 și au un băiețel superb, Zane Alexander Achor, în vârstă de șapte ani. În ciuda faptului că sunt împreună de atâta timp, cei doi par îndrăgostiți ca în prima zi și la evenimente apar mereu ținându-se de mână și foarte afectuoși unul cu celălaltm îsă încearcă să-și țină viața personală cât mai departe de lumina reflectoarelor.

„The Young and the Restless’, așa cum se numește serialul în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat  și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade.