Îndrăgita actriță americană a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul din „Tânăr și neliniștit’, cel mai lung serial din istorie, unde a interpretat rolul Victoriei Newman, fiica lui Victor Newman și a lui Nikki Newman din 1991 până în 2003, când a fost înlocuită cu Amelia Heinle. Ea a primit nouă nominalizări la premiile Emmy pentru apariția ei în acest serial și chiar a câștigat două trofee Emmy pentru cea mai bună tânără actriţă într-un serial dramatic.

Deși încearcă să-și țină viața personală departe de atenția publicului, Heather a devenit una dintre cele mai premiate actrițe de seriale. A câștigat până acum nu mai puțin de opt premii Emmy și a jucat în seriale de succes precum „Mentalistul”, „Dădaca”, „Lege și ordine”, „Monk” sau „Who’s The Boss”, sau „Dragoste și putere”.

vicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Dar cu toate acestea, cea de-a 46-a aniversare a găsizt-o tot pe platoul de filmare de la serialul care a făcut-o celebră „Tânăr și neliniștit”. Heather a împlint pe 4 noiembrie 46 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Ea este în continuare o femeie frumoasă și are o familie adorabilă și fericită.

Aceasta se iubește de mai bine de 20 de ani cu același bărbat. Heather l-a întâlnit pe James Achor, un producător de muzică de film, în anul 1996, pe vremea când juca în „Tânăr și neliniștit”. După o relație de 15 ani, ei s-au căsătorit pe 17 septembrie 2011 și au un băiețel superb, Zane Alexander Achor, în vârstă de opt ani, cu care actrița pune adesea imagini pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că sunt împreună de atâta timp, cei doi par îndrăgostiți ca în prima zi și la evenimente apar mereu ținându-se de mână și foarte afectuoși unul cu celălalt.

După „Tânăr și neliniștit”, Heather a început să joace în serialul „One life to Live”, ce i-a adus și mai multe nominalizări la Emmy, iar în 2007 s-a alăturat serialului „Dragoste și putere”, în rolul lui Katie Logan. Din 2016, Tom a trecut în spatele camerei de filmat și a început să regizeze câteva episoade din „Dragoste și putere”, dar și câteva scurtmetraje precum„ Serenity”,„ Bigfoot’s Love Slave” sau „Blink”.

Deși din 2007 joacă în serialul „Dragoste și putere”, Heather a decis, în decembrie 2019, să se reîntoarcă și pe platoul de filmare unde și-a început cariera, „Tânăr și neliniștit”, la 16 ani după ultima ei apariție. Însă, nu în rolul Victoriei cum ar fi sperat fanii, ci în postura de regizor al serialului, reunindu-se astfel cu mulți dintre actorii alături de care a jucat timp de 12 ani.

„The Young and the Restless”, așa cum se numește serialul în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade.

Foto: Profimedia

Citește și: