Se pare că a ieșit soarele pe strada starului din Melrose Place, în vârstă de 58 de ani. Anul trecut a avut mari probleme cu oamenii legii,  a fost chiar și arestată șia petrecut ceva timp într-o clinică de psihiatrie, dar vedeta a reușit să renunțe la droguri și alcool iar acum viața ei apre să revină la normal.

Mai mult, actrița are din nou motive de bucurie și se apre că se pregătește să meargă din nou în fața altarului. Potrivit revistei People. Heather   s-a logodit cu iubitul ei, Chris Heisser (58 de ani), omul care i-a fost alături  în cea mai neagră perioadă din viața ei în care s-a luptat cu  dependența de alcool și droguri.

Heather Locklear a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute în Los Angeles, afișând mândră pe inelar un    inel cu diamant. Prieteni apropiați ai cuplului au declarat că Heather și Chris s-au logodit la sfârșitul lunii aprilie, când au sărbătorit un an de când actrița a renunțat la droguri și alcool.

 

„Ei chiar sunt fericiți împreună. Familia ei, părinții, rudele și fiica sa o sprijină, sunt alături de ea și se bucură pentru ea”, a declarat o sursă pentru People.

Ava(22 de ani), fiica actriței din mariajul cu Richie Sambora, este foarte încântată că mama ei și-a refăcut viața și pare că se nțelege foarte bine cu Chris.

Heather și Chris au fost iubiți și în liceu, iar apoi au rămas prieteni. Înurmă cu doi ani, cei doi au reluat legătura și au devenit foarte apropiați descoperind că mai au sentimente unul pentru celălalt. Heather a mai fost căsătorită de două ori cu cu Tommy Lee (1986-1993) şi cu Richie Sambora, chitaristul Bon Jovi (1994-2007).

 

Citește și: