Actrița Heather Locklear, cunoscută din serialul ”Melrose Place”, dar nu numai, are mari probleme. Vedeta în vârstă de 57 de ani a fost internată din nou la psihiatrie, unde va și rămâne o perioadă.

Actrița a fost dusă de urgență la spital încă de duminică. Medicul său a considerat că este obligatoriu ca vedeta să fie îngrijită și supravegheată non-stop, ea trecând din nou printr-o criză nervoasă, o cădere.

Presa mondenă scrie că, înainte să fie internată, actrița își atacase partenerul, pe Chris Heisser.

Un an de coșmar, care nu se mai termină

Pentru Heather Locklear a fost un an foarte greu, ea fiind arestată în februarie pentru violență domestică, dar și pentru că a atacat un polițist, care fusese chemat să intervină. După acest episod, actrița s-a internat la psihiatrie, în martie.

Ulterior, sora ei a declarat că, de fapt, vedeta i-a spus că iubitul ei a strâns-o de gât și a încercat să o ucidă. Heisser a negat acuzațiile, spunând polițiștilor că a fost atacat de actriță.

Nu se știe nici până în ziua de azi dacă așa au stat lucrurile.

Însă comportamentul violent al actriței a continuat.

La mijlocul lunii iunie Locklear a fost iar spitalizată, fiind supusă unei evaluări psihiatrice. Un membru al familiei ei a declarat cfă actrița a încercat să se sinucidă. O săptămână mai târziu, a fost din nou arestată, pentru că a atacat din nou un polițist, dar și un paramedic.

La scurt timp după aceea, s-a internat într-o clinică, pentru a-și trata abuzul de alcool.

În septembrie, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care se referea la dependență, dând însă de înțeles că e pe drumul vindecării. ”Dependența este feroce și va încerca să te dărâme. Vindecarea e cea mai bună răzbunare”, scria ea atunci.

Vezi și O actriță principală din ”Melrose Place” a fost internată de urgență. A luat o supradoză

Citește și: