Incidentul a avut loc luni, când o ambulanță a preluat-o pe vedeta de 56 de ani din reședința sa din Thousand Oaks, California. Nu se știe cine a chemat ambulanța, dar se știe că nu vedeta. Încă de la telefon acea persoană a anunțat că este vorba despre o supradoză.

În prezent starea actriței este stabilă, ea răspunzând la tratament.

Ce se întâmplă cu actrița?

Heather Locklear trece printr-o perioadă delicată. Luni, actrița fusese eliberată pe cauțiune, după ce fusese arestată, duminică seară, pentru că a lovit un polițist și un paramedic.

Poliția fusese chemată la reședința sa, fiind informată că acolo era scandal. Când au ajuns acasă la Heather Locklear, aceasta era în avansată stare de ebrietate și foarte nervoasă.

Pentru că era un pericol chiar și pentru familia ei, au fost chemați paramedicii. Aceștia au încercat să o așeze pe o targă, moment în care ea s-a împotrivit, lovind pe unul dintre ei.

În cele din urmă a fost dusă în arest, fiind apoi eliberată contra unei cauțiuni de 20.000 de dolari.

Arestată în nenumărate rânduri. De fiecare dată s-a opus

Tot luna aceasta, Heather a fost spitalizată după ce a amenințat că se împușcă. Alerta a fost dată de un membru al familiei ei, acesta temându-se că Heather chiar e în pericol de a-și lua viața.

Înainte de a acest episod, la sfârșitul lunii februarie, Heather a fost arestată pentru că și-a agresat iubitul, pe Chris Heisser, în casa din California. Și de această dată vedeta din ”Dinasty” s-a opus arestării și a lovit un polițist.

Vezi și O actriță celebră a fost internată de urgență, după ce a amenințat că se va sinucide. Detalii șocante

Citește și: