Actriţa, în vârstă de 59 de ani, s-a retras de mai bine de patru ani de pe micul ecran, dar după o perioadă plină de probleme a decis să se întoarcă la marea ei iubire, actorie. Ea a acceptat propunerea unui nou proiect pe platforma Lifetime.

Heather va apărea în producţia “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story.”, o dramă bazată pe o carte inspiraţională cu acelaşi titlu scrisă de Kristine şi regretatul său soţ Dr. Richard Carlson, un best-seller ce s-a vândut în peste 15 milioane de copii în întreaga lume. Potrivit New York Post, cunoscuta actriţă a apărut deja într-un promo al filmelor de toamnă Lifetime, unde dezvăluie teama sa de a reveni pe micile ecrane cu un rol neașteptat, după ce patru ani a stat departe de lumea filmului.

Heather Locklear se căsătorește cu iubitul ei din liceu

Exclusive – Heather Locklear and Chris Heisser out and about, Agoura Hills, California, USA – 24 May 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă, ceea ce a uimit pe toată lumea a fost faptul că diva este schimbată total. Heather a pierdut lupta cu kilogramele, iar excesul de droguri și alcool și-au pus amprenta pe chipul și corpul ei.

Se pare că a ieșit soarele pe strada starului din Melrose Place. Acum doi ani a avut mari probleme cu oamenii legii, a fost chiar și arestată și a petrecut ceva timp într-o clinică de psihiatrie, dar vedeta a reușit să renunțe la droguri și alcool iar acum viața ei apre să revină la normal.

Mai mult, actrița se pregătește să meargă din nou în fața altarului. Potrivit revistei People. Heather s-a logodit anul trecut cu iubitul ei, Chris Heisser (59 de ani), omul care i-a fost alături în cea mai neagră perioadă din viața ei în care s-a luptat cu dependența de alcool și droguri. dar s-au reîntâlnit în 2017, când au decis să-și mai dea o șansă.

Heather și Chris au fost iubiți și în liceu, iar apoi au rămas prieteni. Cei doi s-au reîntâlnit în 2017, când au decis să-și mai dea o șansă, descoperind că mai au sentimente unul pentru celălalt. Heather a mai fost căsătorită de două ori cu cu Tommy Lee (1986-1993) şi cu Richie Sambora, chitaristul Bon Jovi (1994-2007).

Foto: Profimedia

Citește și:

Shannen Doherty, noi declarații despre cancer: „Dacă aș putea să-mi pun o dorință, mi-aș dori doar să trăiesc”â

Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie? Indicii clare că așa stau lucrurile. Ambii au făcut asta!