Actriţa, în vârstă de 60 de ani, s-a retras de mai bine de patru ani de pe micul ecran, dar după o perioadă plină de probleme a decis să se întoarcă la marea ei iubire, actorie. Ea a acceptat propunerea unui nou proiect pe platforma Lifetime.

Heather apare în producţia “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story.”, o dramă bazată pe o carte inspiraţională cu acelaşi titlu scrisă de Kristine şi regretatul său soţ Dr. Richard Carlson, un best-seller ce s-a vândut în peste 15 milioane de copii în întreaga lume.

Heather Locklear se căsătorește cu iubitul ei din liceu

Heather Locklear, 60, stocks up on healthy vitamins as she makes a rare public outing in Los Angeles on the afternoon of May 19.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Însă, ceea ce a uimit pe toată lumea a fost faptul că diva este schimbată total. Heather a pierdut lupta cu kilogramele, iar excesul de droguri și alcool și-au pus amprenta pe chipul și corpul ei.

Se pare că a ieșit soarele pe strada starului din Melrose Place. Acum doi ani a avut mari probleme cu oamenii legii, a fost chiar și arestată și a petrecut ceva timp într-o clinică de psihiatrie, dar vedeta a reușit să renunțe la droguri și alcool iar acum viața ei apre să revină la normal.

Mai mult, actrița se pregătește să meargă din nou în fața altarului. Potrivit presei de peste ocean, Heather intenționează să se mărite cu logodnicul ei, Chris Heisser (60 de ani), omul care i-a fost alături în cea mai neagră perioadă din viața ei în care s-a luptat cu dependența de alcool și droguri.

Heather și Chris au fost iubiți și în liceu, iar apoi au rămas prieteni. Cei doi s-au reîntâlnit în 2017, când au decis să-și mai dea o șansă, descoperind că mai au sentimente unul pentru celălalt. Heather a mai fost căsătorită de două ori cu cu Tommy Lee (1986-1993) şi cu Richie Sambora, chitaristul Bon Jovi (1994-2007).

Foto: Profimedia

Citește și:

Shannen Doherty, noi declarații despre cancer: „Dacă aș putea să-mi pun o dorință, mi-aș dori doar să trăiesc”â

Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie? Indicii clare că așa stau lucrurile. Ambii au făcut asta!