Însă Hayden Panettiere a decis să facă o schimbare majoră de imagine. După o pauză de 10 luni pe rețelele de socializare, Hayden, în vârstă de 30 de ani, a postat un selfie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Nu doar că nu mai are părul lung, ci pe alocuri e chiar ras. Dacă nu ai ști că este vorba despre ea, nici măcar nu ai bănui.

Într-un scurt comentariu care însoțește fotografia, actrița spune că s-a lăsat inspirată de unul dintre rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului, respectiv de personajul interpretat de ea în ”Scream 4”.

Este vorba despre personajul Kirby, despre care nu se știe dacă a murit sau nu în film. Fanii o roagă pe actriță să redevină Kirby în ”Scream 5”.

De altfel, mulți fani sunt convinși că acesta este și motivul pentru care actrița s-a tuns, pentru că va intra din nou în pielea personajului.

Luna trecută, o publicație de peste ocean scria că ”Scream 5” e în producție. Totuși, nu a existat niciun anunț oficial în acest sens.

Voia o schimbare radicală

Leonard Zagami, cel care se ocupă de stilul vedetei, a dat de înțeles că frizura nu are nicio legătură cu vreun rol și că vedeta pur și simplu voia o schimbare radicală.

A profitat de faptul că nu are niciun angajament momentan, pentru care să-și păstreze coafura, așa că a făcut pasul. Ultimul proiect al vedetei a fost serialul ”Nashville”, difuzat anul trecut.

Actrița își vede în această perioadă de viața personală, ea împăcându-se cu Brian Hickerson, de care se despărțise din cauza unor acuzații de violență domestică. Familia ei nu vede cu ochi deloc buni această relație.

Panettiere a început să se întâlnească cu Brian la scurtă vreme după despărțirea de logodnicul ei, boxerul Vladimir Klitschko, cu care are o fetiță de 4 ani, Kaya. Fetița locuiește împreună cu tatăl ei în Ucraina.

Vezi și O actriță celebră de la Hollywood, bătută de iubit. Polițiștii au găsit-o cu fața umflată și plină de vânătăi

Citește și: