Hatice Sendil, interpreta rolului principal din serialul “Dila”, care va fi difuzat la Kanal D, este câștigătoarea titlului “Miss Turcia 2001” și ocupanta locului al treilea la competiția “Miss Europe”. La atuurile sale fizice a contribuit și moștenirea genetică, mama ei având origini albaneze, iar tatăl ei fiind grec. Actrița, în vârstă de 32 de ani, este recunoscătoare pentru turnura evenimentelor din viața sa după participarea la aceste concursuri de frumusețe, la momentul respectiv ea fiind studentă la Managementul Afacerilor.

Cred că m-am nascut sub o stea norocoasă. Viața mea a luat-o pe alt făgaș după ce am câștigat concursul și am devenit foarte cunoscută. Mi s-au oferit contracte în diverse reclame, iar cariera mea a mers în altă direcție decât cea proiectată inițial. Faptul că sunt actriță, că fac această profesie care necesită, pe lângă talent, și multă muncă, mă obligă să mă perfecționez în fiecare zi. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce viața mi-a oferit în aceșști ani”, a declarat Hatice.

La începuturile carierei sale, tânăra a luat lecții de actorie cu Ayla Algan, una dintre cele mai bune actrițe și profesoare de actorie din Turcia.

În noul serial de la Kanal D, Hatice Sendil o interpretează pe Dila, o tânără frumoasă și educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moșia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile ei de viață moderne.

Dila este o femeie foarte puternică, m-a impresionat destinul ei uluitor. E interesant de urmărit traseul ei dramatic. Răsturnările de situație o vor pune pe Dila în fața unor alegeri foarte dificile”, a declarat Hatice Sendil.

Serialul Dila va fi difuzat din 20 aprilie, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D.

DILA_Hatice Sendil2

Hatice Sendil (DILA)

Credit foto: PR Kanal D.