Weinstein a fost plasat în izolare în închisoarea de stat Wende din New York. El este unul dintre cei doi deţinuţi de aici care au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, anunță presa americană.

Departamentul de corecţii şi supraveghere comunitară (DOCCS) al statului New York a confirmat pentru Variety că, din 43.000 de deţinuţi din întreg statul, 2 au fost testaţi pozitiv. Ambele cazuri, în închisoarea Wende. Nu au fost date informaţii despre starea lui Weinstein.

Harvey Weinstein a fost transferat miercurea trecută de la închisoarea Rikers la Wende.

Și Placido Domingo a anunţat că este infectat cu coronavirus

Și tenorul Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat, duminică, pe Facebook, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Simt că este obligaţia mea morală să anunţ că am fost testat pozitiv cu Covid-19, cunoscut şi sub numele Corona Virus. Eu şi familia mea suntem şi vom rămâne izolaţi individual pe toată perioada cât se consideră că este necesar din punct de vedere medical.

În prezent suntem cu toţii bine, însă eu am prezentat simptome de tuse şi febră, de aceea am decis să fiu testat şi rezultatul a fost pozitiv”, a precizat Domingo.

El le-a cerut oamenilor să respecte recomandările autorităţilor pentru ca propagarea coronavirusului să fie stopată cât mai rapid.

Vă rog să fiţi foarte atenţi, să respectaţi regulile de bază, cum ar fi spălarea frecventă a mâinilor, menţinerea unei distanţe de cel puţin doi metri faţă de alţii, să faceţi tot ce este posibil pentru oprirea propagării virusului şi, mai presus de orice, să staţi în casă dacă este posibil.

Împreună putem învinge acest virus şi să punem capăt crizei mondiale actuale, pentru a reveni la viaţa noastră normală cât mai curând posibil. Respectaţi recomandările şi indicaţiile autorităţilor pentru a rămâne în siguranţă şi a vă proteja nu doar pe voi înşivă ci întreaga comunitate”, a adăugat tenorul.

Vezi și Prințul Albert de Monaco, mesaj după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. În cazul lui, lucrurile nu sunt deloc simple

Citește și: