În vârstă de 42 de ani, Joshua James Corbett fusese arestat în 2014, după ce a pătruns în casa actriței. Pentru că era la prima abatere, a fost eliberat condiționat, aflându-se însă sub supraveghere. În iunie anul trecut, acesta a părăsit un spital de boli psihice, însă nu vindecat, după câte se pare.

Pentru că încălcase termenii eliberării condiționate, poliția a mers la reședința sa miercuri, la primele ore ale dimineții. Bărbatul, împotriva căreia Bullock obținuse un mandat de restricție pe 10 ani, a refuzat însă să deschidă, amenințând polițiștii și baricadându-se în interior.

Când poliția a reușit să pătrundă în locuință, după cinci ore, acesta se sinucisese deja. Nu se știe cum a murit, ci doar că și-a provocat răni care au dus la deces.

Spaimă soră cu moartea

În 2014, Sandra Bullock, mamă a doi copii adoptați, s-a trezit pur și simplu în casă cu Corbett. S-a ascuns într-un dulap până ce poliția a ajuns. Asupra lui Corbett a fost găsită o agendă cu multe fotografii ale actriței, dar în care bărbatul scria că vrea să întrețină relații sexuale cu ea. Mai era acolo și o scrisoare de două pagini pentru Bullock.

Corbett nu era înarmat, dar în casa lui, la o percheziție ulterioară, s-au găsit mai multe arme automate. Nu s-a putit ține cont de acestea la proces, pentru că percheziția a fost declarată ilegală.

Vezi și Sandra Bullock a pățit precum Corina Chiriac. Șarlatani sunt peste tot

Citește și: