Acum, după ce a realizat prin ce a trecut, a povestit totul într-o emisiune. Și nu e ceva prin care cineva, veodată, și-ar dori să treacă.

Artistul în vârstă de 26 de ani a povestit că se întorcea acasă, de la un prieten. Mai avea de mers pe jos doar 5 minute, când a simți că era urmărit de mai mulți bărbați. S-a întors și a văzut mai mulți bărbați cu glugile pe cap și fețele acoperite.

A traversat strada, dar grupul l-a urmat, simțindu-le pașii tot mai aproape. Atunci și-a dat seama că urma să fie jefuit.

Pe stradă nu mai era nimeni când aceștia l-au abordat. L-au întrebat dacă fumează ”iarbă”, iar el a răspuns negativ. Apoi l-au întrebat câți bani avea asupra sa, iar cântărețul a dat tot ce avea.

Apoi, bărbații au văzut căștile care ieșeau din buzunar. Au întrebat de ce sunt atașate. În acel moment, unul dintre bărbați și-a ridicat tricoul și a lăsat să vadă un cuțit care îi ieșea din pantaloni. A fost momentul când Harry Styles recunoaște că s-a speriat.

A scos telefonul, dar a refuzat să îl deblocheze, moment în care i s-a spus că are 10 secunde să facă asta, iar cineva a început numărătoarea. Inițial, a vrut să arunce telefonul într-o canalizare, astfel încât nimeni să nu aibă parte de el, dar și-a dat seama că i-ar fi enervat pe cei din fața lui.

În acel moment s-au apropiat două mașini. A luat-o la fugă, sărind în fața uneia și rugându-i pe ocupanți să oprească. A fost ignorat. La fel a procedat și cu cealaltă mașină, dar nici de această dată nimeni nu i-a deschis portiera.

A continuat să alerge înspre casă. O vreme a fost urmărit de bărbați. În cele din urmă, însă, aceștia și-au spus, probabil, că nu merită și l-au lăsat să plece, mai cu seamă că îi luaseră deja banii.

Acum, cazul este investigat, Harry raportând imediat la poliție cele întâmplate.

Vezi și A scăpat ca prin urechile acului. Cântăreț celebru, jefuit sub amenințarea armei, la Londra

Citește și: