Cum astfel de știri au fost publicate mai cu seamă de către tabloide, britanicii au preferat să creadă că nu e adevărat și că la Curte domnește armonia. Însă un anunț făcut joi arată că lucrurile nu stau deloc așa. Cei patru făceau parte din Royal Foundation, cu nenumărate acțiuni caritabile. Însă Harry și Meghan au decis să se rupă de aceasta, condusă cu ”mâini de fier” de William și Kate, scrie presa britanică.

Sătui să li se comande totul, Meghan, în vârstă de 37 de ani, și Harry, de 34, au decis să rupă pisica în două, hotărâți să facă lucrurile în felul lor.

Decizia e una ciudată din moment ce frații și soțiile lor sprijină, practic, aceleași cauze. În acest context a devenit limpede pentru toată lumea că doar acesta poate fi motivul real din spatele acestui ”divorț”: Kate și Meghan pur și simplu nu se pot înțelege.

În urmă cu ceva vreme, după ce Meghan markle a rămas însărcinată, ea și Harry s-au mutat din Palatul Kensington, alimentând zvonurile că între ea și Kate ar exista tensiuni.

Vezi și E oficial! Anunțul a fost făcut chiar de palatul Buckingham. Prințul Harry și Meghan s-au despărțit de Kate Middleton și prințul William

Citește și: