Simone Simmons, în vârstă de 58 de ani, susține că ducele și ducesa de Sussex vor avea doi copii, după care, pe nepusă masă, se vor despărți. Prințul Harry va fi luat complet prin surprinere. Nici nu va ști ce-l va lovi, a declarat ea.

Simone, care susține că este în contact permanent cu Diana, se teme mai ales pentru Harry, care, spune ea, e la fel de sensibil ca mama lui.

”Dau mariajului lor doi ani jumătate – trei”, sună ca un trăsnet verdictul ei.

Simone, care a scris și o carte despre ”Prințesa inimilor”, numită ”Diana: The Last Word”, mai spune și că Meghan ar fi însărcinată deja, că se vede asta pe chipul ei.

Alte previziuni despre familia regală britanică

În ceea ce o privește pe prințesa Eugenie, în vârstă de 28 de ani, care se căsătorește vineri cu Jack Brooksbank, aici mediumul e mai optimist.

Simone crede și că părinții lui Eugenie și Beatrice, prințul Andrew și Sarah Ferguson, se vor împăca, la 20 de ani de la divorț. Acest lucru se va întâmpla însă numai după ce prințul Philip va murit.

Vezi și Sarah Ferguson spune, în sfârșit, de ce a divorțat de prințul Andrew, fiu al reginei Elisabeta. Au vrut să se recăsătorească, dar cineva le-a pus bețe în roate

Citește și: