„Pot confirma că prinţesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor”, se arată în declaraţie, potrivit Mirror.co.uk. La ceremonie au participat aproximativ 30 de persoane, mai scriu jurnaliștii britanici.

Printre cei prezenți la evenimentul extrem de intim s-ar fi numărat mama lui Meghan, Doria Ragland, nașul lui Lilibet, Tyler Perry, și o nașă al cărei nume nu a fost făcut public.

Aceasta este prima dată când Lilibet Mountbatten-Windsor, în vârstă de un an și jumătate, este prezentată public ca prinţesă. Ea a primit titlul de prinţesă când bunicul ei, regele Charles III, a urcat la tron.

Strănepoata reginei Elisabeta a II-a, Lilibet, s-a născut la 4 iunie 2021 în Santa Barbara, California. Ea a primit numele în onoarea răposatei regine, iar cel de-al doilea nume, Diana, este un omagiu adus mamei prinţului Harry, regretata prințesă Diana.

Prince Harry and Meghan Markle reveal adorable photos of daughter Lillibet Diana in episode six of their bombshell Netflix seriesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Harry şi Meghan, imagini rare cu cei doi copii ai lor

Harry și Meghan publică rar fotografii cu cei doi copii ai lor. Anul trecut, însă, au arătat lumii două imagini cu Lilibet, cu ocazia primei ei aniversări. În fotografie, fetiţa apare zâmbitoare, purtând o rochie albastră și o cordeluță cu fundiță. Fiul lor cel mare, Archie, născut pe 6 mai 2019, a fost botezat la Windsor, în iulie 2019.

Ducii de Sussex au rămas fără darul de nuntă

Recent, Prințul Harry şi Meghan Markle au rămas fără domiciliul din Marea Britanie după ce regele Charles al III-lea a retras cuplului plecat în Statele Unite dreptul de a folosi Frogmore Cottage, reşedinţa britanică, relatează AFP, citat de Hotnews.ro.

Potrivit presei britanice, Palatul Buckingham a trimis „un aviz de evacuare” cuplului care, după plecarea din Marea Britanie, în 2020, a lansat mai multe atacuri contra monarhiei.

Frogmore Cottage, o reşedinţă de cinci camere situată lângă Castelul Windsor, la vest de Londra, a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de regina Elisabeta a II-a în 2018 ca dar de nuntă.

Lucrările de renovare efectuate de cuplu au costat peste 2 milioane de euro și au fost făcute pe cheltuiala contribuabililor. Prinţul Harry a fost nevoit să le ramburseze odată cu plecarea lui cu Meghan, în SUA.

Citește și: Câți copii, nepoți și strănepoți are Regina Elisabeta a II-a. Cine sunt aceștia și care este linia de succesiune

Citește și: Fata lui tata! Prinţul Harry şi Meghan au publicat o nouă poză cu fetița lor, Lilibet. Strănepoata reginei Elisabeta a II-a este adorabilă