Cum părinții ei sunt celebri și bogăți, se pare că micuța are parte de tot ce își dorește. Așa se face că la împlinirea vârstei de șase ani soții Beckham i-au oferit o surpriză de proporții. I-au organizat o petrecere cu prințese. În plus, ea a avut alături și o prințesă reală, însăși prințesa Eugenie de York, nepoata reginei Elisabeta a II-a, și-a făcut apariția la petrecerea micuței.

Harper a fost tratată ca o prințesă adevărată

Harper Beckham, răsfățată ca o adevărată prințesă de ziua ei. Și-a sărbătorit cea de-a șasea aniversare la Palatul BuckinghamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Harper Beckham a fost îmbrăcată pe măsură,  într-o rochie asemănătoare cu cea pe care o poartă prințesa Elsa în „Frozen”, și  s-a distrat de minune alături de câteva prietene  și alături de reprezentantă  familiei regale, prințesa Eugenie. Petrecerea  cu ceai, specifică familiei regale, a avut loc în apartamentul ducelui de York, iar mezina familiei Beckham pare foarte fericită, în imaginile de la palat, având, cu siguranță, o petrecere de neuitat. David și Victoria au profitat de invitaţia pe care prinţesa Eugenie i-a făcut-o lui Harper Beckham, dar şi colegilor ei de clasă, de a veni la palat și astfel, au făcut aranjamentele necesare să-i facă ziua în reședința familiei regale.

Citește și:Ben Affleck și-a înșelat soția cu dădaca copiilor, iar când s-a aflat a încercat să-și salveze căsnicia, iar acum s-a aflat totul. De fapt, el se iubea de doi ani de zile cu încă o altă femeie celebră

Familia ei a pus mesaje emoționante pe Instagram

Victoria a postat pe instagram o fotografie cu sărbătorita din curtea palatului cu mesajul „Ziua micuței noastre prințese.  Pupici”.

„La mulți ani micuței noastre domnișoare. O fetiță atât de specială, care ne aduce atât de multă bucurie și fericire în viețile noastre. Nu-mi vine să cred că au trecut 6 ani. Îți dorim să ai o zi minunată. Te iubim, frumoasă domnișoară”, a scris și  David la o imagine cu Harper postată pe Instagram. Nici frații ei, Brooklyn, Romeo și Cruz nu s-au lăsat mai prejos și au postat fotografii și mesaje emoționante pentru micuța lor surioară.

Și de parcă nu ar fi fost suficient, Harper a mai avut parte de o petrecere și acasă, în curtea reședinței Beckham, unde au sărbătorit-o în familie, alături de rude.

Citește și:

Vezi şi Palatul Buckingham – curiozități și obiective de vizitat!