Urmând exemplul de anul trecut al Deei, care a ajuns chiar în echipa lui Horia Brenciu, Hamude s-a gândit că acesta e momentul să facă ceva pentru el. El a participat la audițiile cu juriu care s-au desfăşurat zilele trecute la Palatul Copiilor din Capitală.
Hamude le-a mărturisit celor patru juraţi că a suferit foarte mult pentru că Loredana l-a înşelat. Totuși, simte că după atâta timp în care s-a concentrat doar pe această relaţie, e timpul să meargă mai departe şi să se gândească la ce va face cu viitorul său.

Credit foto: Antena 1

Atras de o carieră muzicală

Hamude a explicat pe scena X Factor că şi-ar dori să cocheteze cu muzica, lucru care nu a fost pe placul lui Ştefan Bănică, juratul atrăgându-i atenţia că dacă vrea să facă o meserie din asta nu e suficient să cocheteze, ci e nevoie de multă implicare şi dăruire. Susţinut din public de mama sa, Hamude a cântat şi a transmis emoţie, făcându-l pe Carla’s Dreams să îi spună că are una dintre cele mai prietenoase expresii pe care le-a întâlnit. Dacă şi calităţile sale vocale au convins juriul şi dacă va merge mai departe rămâne de văzut în noul sezon X Factor, care va fi difuzat în această toamnă.

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1