Pe covorul roșu arată ca și cum n-ar avea nicio grijă pe lume, însă, în realitate, cântăreața se luptă cu cinci boli grave. Artistase confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme, însă a durat ceva timp până când medicii au găsit și cauzele suferințelor ei.

Într-o serie de filmulețe postate pe social media, Halsey le-a împărtășit fanilor săi că, recent, medicii i-au pus mai multe diagnostice și că a fost “foarte, foarte bolnavă”, stând mai mult prin spitale decât acasă.

Pe lângă faptul că suferă de endometrioză, având numeroase complicații din această cauză, artista mai are și alte probleme de sănătate. Până acum se mai știa că suferă de tulburare bipolară și de ADHD, dar medicii au descoperit că artista suferă și de alte boli.

“Sănătatea mea s-a schimbat mult de când am rămas însărcinată și am născut”, a spus Halsey, care are un băiețel în vârstă de 9 luni.

“Am început să mă îmbolnăvesc foarte, foarte tare… Am fost internată de câteva ori pentru anafilaxie (o reacție alergică care poate pune viața în pericol – n.red.), dar aveam și alte chestii…”, mai spune ea.

Alergică la o serie întreagă de alimente

Vedeta a spus că, după ce au văzut-o „o sută de mii de medici” a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a mastocitelor și sindromul tahicardiei ortostatice posturale (POTS).

Sindromul Ehlers-Danlos este un grup de tulburări ereditare care afectează pielea, articulațiile și pereții vaselor de sânge. Sindromul de activare a mastocitelor include cazuri repetate de anafilaxie, iar POTS este o tulburare de circulație a sângelui.

halsey-bolnava-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În plus, Halsey este alergică la cafea, cartofi, porumb, spanac, ghimbir, usturoi, lapte, grâu, crab, ardei, nuci, struguri, ceapă, curcan, muștar, macrou, lămâi, nuci de cocos, banane, soia și multe altele. Așa se explică, de fapt, și faptul că este atât de firavă, meniul ei fiind foarte restrictiv.

„Am căutat răspunsuri la cauza principală a unora dintre aceste lucruri, care poate fi o boală autoimună. Și știu că am avut probleme autoimune pentru cea mai mare parte a vieții mele, în special având endometrioză”, a spus Halsey.

Totuși, artista nu vrea să-și piardă optimismul. „Nu vreau ca nimeni să-și facă griji”, a spus ea. „Sunt pe un plan de tratament chiar acum”, a mai spus ea, hotărâtă să se pună pe picioare.

Vezi și Celebra cântăreață a născut în iulie, dar abia acum a arătat chipul băiețelului ei!

Citește și:

Gabriel Garko, cea mai sinceră mărturisire: „Eu, latino lover? Nici vorbă, am fost gay de când mă știu”

Există viață după divorț. Fosta soție a lui Bebe Cotimanis s-a înscris la facultate! Ce alegere neobișnuită a făcut