Cântăreața Halsey a devenit mămică pentru prima dată. Interpreta hitului „Without Me” a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a publicat prima imagine cu bebelușul.

Deși Halsey nu a dezvăluit sexul bebelușului care abia a venit pe lume, dar a ținut să spună că numele ales pentru copilul ei este Ender Ridley Aydin. Așadar, Ender este un nume masculin popular în Turcia (țara de origine a iubitului ei) și înseamnă „extrem de rar”.

„Recunoștință. Pentru cea mai ”rară” și euforică naștere. Sprijinită de dragoste”, a scris Halsey pe rețeau de socializare în dreptul imaginilor în care apare alături de bebeluș și tatăl copilului, Alev Aydin.

Halsey a anunțat că este însărcinată în luna ianuarie tot pe Instagram, acolo unde a făcut publice și primele fotografii cu burtica de gravidă. Cântăreața a dezvăluit cu această ocazie și cine este partenerul ei, etichetându-l pe Alev Aydin în aceste imagini.

Halsey, pe numele ei real Ashley Frangipane, radiază de fericire, mai ales că sarcina vine după ce a trecut prin momente grele. Ea își dorea foarte mult să devină mămică. A dezvăluit că în 2015 a suferit un avort spontan chiar pe scenă și ulterior a fsot diagnosticată cu endometrioză.

”Am descoperit că sunt însărcinată și înainte de a realiza ce înseamnă asta pentru mine, pentru viitorul meu, pentru cariera mea, pentru relația mea, următorul lucru de care îmi amintesc este că mă aflăm pe scenă și am pierdut sarcina în mijlocul concertului. Senzația pe care am avut-o când m-am uitat în ochii a milioane de adolescenți, în timp ce sângeram și trebuia să rămân în spectacol, nu poate fi explicată în cuvinte.”, povestea ea în trecut, precizând: „Niciodată nu m-am simțit atât de incompletă”.

La doar o zi după ce a anunțat că este însărcinată, Halsey a făcut publică și o imagine în care s-a lăsat fotografiată cu cicatricele rămase după operația de endometrioză pe care a suferit-o în 2017.

„Războinica endo”, a scris artista de 26 de ani pe Instagram Story, „cele două cicatrice care mi-au dăruit acest înger”, a notat ea pe aceeași imagine.

halseySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Încă din 2020, Halsey și iubitul ei au fost surprinși de multe ori împreună, semn că sunt de nedespărțit, chiar dacă relația e relativ proaspătă. „Halsey este discretă atunci când vine vorba de relație. Totuși, în toamnă au petrecut mult timp la ea acasă și era evident că era fericită.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația People.

Înainte de a forma un cuplu cu Alev, Halsey a avut o relație cu Yungblud, a fost împreună cu Evan Peters, dar cea mai mediatizată legătura a sa a fost cu G-Eazy, aceștia având o relație plină de despărțiri și împăcări din 2017 până în 2018.

Citește și:

Îți dai seama cine e? Așa a apărut în public una dintre cele mai iubite actrițe

„Mă drogam și înainte să fac muzică”. Ce artist de la noi a recunoscut totul