Unele s-au costumat împreună cu propriii copii și chiar au pornit pe stradă, pentru a-și sprijini odraslele în cursa pentru bomboane. A ieșit o scenetă vie, amuzant de privit de pe margine.

În acest an de Halloween, Nicole Cherry s-a costumat în Wonder Woman și a îmbrăcat-o și pe cea mică, Anastasia, de doi ani, în ton cu ea. „Wonder Womom”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca, și Mario Fresh au ales și ei costumații cu care au reușit să-i surprindă pe fanii de pe Internet. ”De Halloween, si nu numai , el e Super Mario- ul meu si eu sunt Printesa Peach a lui.🎃❤️”, a scris aceasta pe Instagram.

Alexia a avut însă mai multe costume, pentru că anterior se costumase în Catwoman.

Anca Serea și familia ei s-au transformat în Familia Addams

„Bună dimineața de la familia Sînă-Serea aka Addams de pe plaiuri românești. Pentru că astăzi este Halloween ne place să ne bucurăm de orice moment împreună și să creăm în familie clipe memorabile, așa că ne-am costumat în această familie de poveste.

Fiecare dintre noi, cu mic, cu mare,  și-a ales un costum și un machiaj și a devenit personajul preferat. Doar în alb și negru, respectând tematica.

Evident, cea mai mare distracție a fost a copiilor, dar trebuie să recunosc că nici noi, cei mari, nu ne-am lăsat mai prejos…

Am apelat și la câteva obiecte de recuzită de prin casă, un dovleac, un ceas, o mână, la animăluțele casei – Karma, June, și cred că am avut parte de un rezultat reușit.

Desigur, nu putea lipsi de la această activitate de familie mama mea,  bunica copiilor, îngerul nostru păzitor, ajutorul de nădejde și  complicele principal la pozne…”, a transmis Anca Serea pe social media.

Înfricoșătoare a fost și a Andreea Bănică! Artista a ieșit cu cei doi copii și soțul la vînătoare de dulciuri, filmându-se chiar pe strada sa.

Sore a îmbrăcat mai întâi un costum din latex negru, accesorizat cu niște cornițe și s-a plimbat așa cu uberul prin București. Artista s-a mai lăsat apoi transformată de o întreagă echipă de stiliști și make-up artiști, a fost îmbrăcată în auriu, machiată la fel, ca o adevărată regină Cleopatra, cu o coroană aurie pe cap. ”Nu știu voi, dar îmi cam place, cred că așa ies săptămâna asta din casă!, a scris încântată cântăreața pe rețelele de socializare.

Tot un look ce aduce cu Cleopatra a avut și Andreea Antonescu. A avut un Halloween de pomină cu cele două fetițe în România. De menționat e că fiica ei cea mare, Sienna, s-a înscris la școală aici, pentru a fo alături de mamă și surioara ei.

Alte vedete din România care nu au putut rata șansa de se costuma au fost Viviana Sposub, Mira, care s-a costumat în Mireasa moartă, Misha, fosta soție a lui Connect-R, și lista poate continua.

”Bloody Halloween..❣️🍷with Vampirella 🔥”, a scris pe rețelele de socializare Loredana, îmbrăcată într-un corset negru, cu cizme lungi, negre, părul roșu și gura însângerată. A fost de departe cea mai sexy, de speriat, nu alta!

Nici Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu s-au lăsat mai prejos cu costumațiile de Halloween pentru anul acesta. Cei doi soți i-au imitat perfect pe Justin Bieber și Hailey Bieber.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a purtat haine de trening și o șapcă, în timp ce soția lui a optat pentru o rochie mulată, de o culoare roșu aprins.

icole-cherry-si-fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Halloween-ul l-a costat scump anul acesta pe Dani Oțil!

Prezentatorul TV a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani că s-a trezit cu copii la ușă, o premieră în cazul său.

A povestit că s-a mirat, ieri, în momentul în care cineva a bătut la ușa lui, deoarece asta nu se întâmplă prea des. Nu prea avea cine să fie, din moment ce soacra lui plecase și nici nu era Crăciunul, după cum a povestit el amuzat.

„M-a costat foarte mult Halloween-ul ieri! În afară de faptul că a trebuit să-mi cumpăr crocși galbeni ca să-l fac pe Bieber și nu mai am ce să fac cu ei până la vară…

Să vă explic! Ieri îmi făceam ceva la laptop, eram foarte concentrat și cum la mine nu bate nimeni la ușă niciodată mi-a stat inima, că bătu la ușă. M-am uitat pe calendar… nu e Crăciunul, soacră-mea abia plecase”, a povestit Dani Oțil.

Prezentatorul TV a mărturisit că au venit colindătorii de Halloween la el și a fost nevoit să le dea bani, deoarece nu avea dulciuri în casă. Acesta le-ar fi putut da ciocolată, însă a recunoscut că este dulcele lui preferat și nu l-a lăsatv inima. Așa că banii au fost soluția.

„M-am dus la ușă, am deschis, erau doi puști îmbrăcați foarte de speriat. M-am căutat de dulciuri, eu să vă spun sincer am niște ciocolată foarte bună și e și puțină în casă și eu nu o dau nici dacă mă bat cu nevastă-mea pe ea.

M-am dus, am găsit ciocolata aia a mea și am zis din dulap: „Se pare că noi nu ținem dulciuri în casă, că avem bebeluș”. Am băgat o ciocolățică în gură, am lăsat-o pe cerul gurii să se topească, pentru că nu pot să mă abțin. M-am dus la ea și am întrebat ce să le dau eu lor. Problema e că am scos niște bani pentru ceva și n-am decât bani mari. Am ținut așa de milionul ăla, au tras copiii de el…”, a mai adăugat el.

Problema e că după prima pereche de copii, au mai venit și alții, pentru că a mers repede vestea în târg că la Dani Oțil se dau bani, nu dulciuri. Și bani mulți!

„Ăștia s-au anunțat între ei… în patru minute au mai venit doi… în alte șase minute au mai venit doi. Am început să o caut pe nevastă-mea… am pus de 10 lei, dar îmi era rușine, că ăia primii au anunțat tot cartierul ce sume se dau. Oricum, m-a rupt… Două milioane și ceva m-a costat…”, a măturisit el.

Vezi și Gabriela Prisăcariu, diagnostic surprinzător pentru 30 de ani: „De aici durerile…”

Citește și:

Ce ține Carmen Tănase în portbagajul mașinii sale. Dovada că e o femeie cu suflet mare! Ce ar face dacă ar câștiga la Loto

Ioana Ginghină, filmul complet al nunții de la curte și imaginile pe care nu le-a arătat până acum. Fiica ei de 15 ani a fost ca o prințesă