Deși nu-i plac petrecerile aniversare, fapt pe care l-a declarat în mai multe rânduri, actrița s-a lăsat sărbătorită, marți, de două bune prietene, stilista sa, Lindsay Flores, și Zarna Surti, cea care a pus bazele revistei Tonal.

Într-o înregistrare postată de Halle online, cele trei se bat cu tort, fericite ca niște copii. Prin urmare, Halle nu doar că arată ca o fetișcană, dar se și poartă ca una. Și tocmai acest chef de viață o menține în formă.

How to celebrate your birthday when you don’t celebrate birthdays – check stories ☠️? – love my messy girls for this one @iamlindsayflores @zarna #LeoSeason

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Best #BirthdaySquad ever!! ? – @zarna @iamlindsayflores [email protected]

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Cum reușește să-și mențină tinerețea

În afara genelor, clar bune, Halle Berry se menține practicând sport, dar mai ales yoga. Apoi, în repetate rânduri a declarat că, pentru ea, foarte importante sunt întinderile, că acestea îi fac mușchii lungi și zvelți. Judecând după felul în care arată, poate ar trebui să luăm exemplul ei și să acordăm mai multă atenție acestora.

Apoi, recent declara că secretul tinereții sale, mai ales a prospețimii tenului, e o fiertură din oase, plină de colagen.

”Mergeți la măcelar și luați toate oasele pe care urmează să le arunce. Vi le va da pe gratis. Luați oasele, fierbeți-le timp de 24 de ore și beți fiertura. E așa de plină de colagen că nu vă vine să credeți!”, a detaliat vedeta, care probabil că nu are habar că ar mai putea adăuga câteva ingrediente și ar obține o supă sau chiar o ciorbă.

Și nu în ultimul rând, vedeta mai are un secret: iubiți mai tineri!

Foto: Instagram

Citește și: