Vedeta în vârstă de 52 de ani a dezvăluit recent că face tot posibilul să nu atragă atenția asupra ei, să treacă în public ca fiind o anonimă, o oarecare mamă a doi copii.

Nu prea reușește asta mai ales din cauza mezinului Maceo, de 5 ani, pe care îl are cu fostul soț Olivier Martinez.

Ori de câte ori sunt în public, cel mic o strigă pe numele întreg: ”Halle Berry”.

O strigă inutil, doar pentru a-i rosti numele. ”Halle Berry, dă-mi, te rog, ketch-up-ul!”. Nu realizează de ce, dar știe că niciodată remarca nu trece neobservată.

Toată lumea întoarce capul, toți se uită insistent și încep să șușotească. Iar în secunda următoare o mare de oameni e lângă el și mama sa, iar asta i se pare nostim, a explicat actrița.

Vedeta mai are și o fetiță în vârstă de 11 ani, Nahla, din relația cu Gabriel Aubry, dar aceasta nu-i pune astfel de probleme.

Parenting la peste 50 de ani

Într-un interviu recent, Halle Berry a declarat că în sfârșit simte că poate să se concentreze mai mult asuprav carierei sale, acum că Maceo, cel mic, intră la grădiniță. Simte că până acum, în ultimii ani, nu a fost decât mamă și că e momentul să se împlinească și în alt mod. Și mai știe că a-și îmbrățișa cariera cu și mai multă dedicare va servi ca model copiilor ei.

”Tot ce-mi doresc e ca, la final, copiii mei să spună: <>.

Am petrecut 10 ani doar ca mamă. Acum, că fiul meu începe grădinița, simt că pot să-mi reiau viața și asta e important.

Vreau să continui să mă provoc, să-mi demonstrez că încă-mi pot urma pasiunile, să-mi asum riscuri, să joc roluri care să mă ajute să mă simt vie. Dar vreau să-mi demonstrez mie asta, nimănui altcuiva. Cred că asta te ține tânăr.

Mă ține și conectată cu copiii mei, pentru că exist în toată lumea asta mare. Într-o zi vor crește și nu vreau să fiu mama care plânge că i-au plecat copiii. Vreau să fiu mama care spune: <>”, a mai spus actrița.

Vezi și Halle Berry arată ca o fetișcană, dar tocmai a împlinit 52 de ani. A sărbătorit cu o bătaie în toată regula!

Citește și: