„Patria mea ești tu” (original: „Vatanim Sensin”) este  una dintre cele mai frumoase povești de dragoste spuse vreodată, ce îi are ca protagoniști, în rolurile principale, pe inegalabilul Halit Ergenc, care l-a întruchipat extraordinar pe „Suleyman Magnificul”  în serialul omonim, și pe Berguzar Korel, soția lui. Korel este o actrița foarte iubită în România datorită rolului excepțional din „1001 de nopți”, unde a jucat alături de Halit. Iubirea dintre cei doi actori, începută în urmă cu un deceniu, chiar pe platourile de filmare de la „1001 de nopți” continuă, așadar, pe micul ecran, odată cu acest nou serial ce poartă semnătura regizorilor seriei „Secolul Magnific”.   De altfel, povestea de iubire din Halit și Korel se consumă și dincolo de ecrane, ei fiind căsătoriți din 2009,  iar viața lor ar putea chiar să bată scenariul oricărui film.

Citește și: Gina Pistol s-a ținut de promisiunea. Blonda și chef Scărlătescu au mers în fața altarului

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Povestea de iubire dintre Halit și soția lui bate scenariul oricărui film

Halit Ergenc s-a îndrăgostit nebunește de Bergurzar Korel, după ce au jucat împreună în „O mie și una de nopți”. Cei doi au devenit rapid iubiți, nu doar colegi de platou de filmare, deși cei doi erau implicați și în alte relații.  Însă nu le-a luat mult și au renunțat la tot pentru a fi împreună. Au trăit o iubire intensă, însă pe cât de puternică a fost s-a dus la fel de repede. După doar câteva luni, povestea de dragoste s-a sfârșit. Amândoi au revenit la vechii parteneri încercând să-și refacă viața. Ba, mai mult, Halit s-a căsătorit. Însă, n-a reușit să o uite pe frumoasa bruneta, așa că n-a trecut mult și a revenit în brațele ei, divorțând de proaspăta soție.

Mai mult, în 2009 cei doi au decis să se căsătorească, iar mai apoi au devenit părinții unui băiețel. În plus, Halit nu se sfiește niciodată să-și declare iubirea pentru frumoasa lui soție. „Cred că eu și Berguzar suntem suflete pereche”, a spus acesta într-un interviu.

Citește și: Ce titlu va primi actrița Meghan Markle după ce va deveni soția prințului Harry. Va fi prințesă sau ducesă?

Sunt căsătoriți din 2009

În „Patria mea ești tu” (original: „Vatanim Sensin”), dramatica poveste de iubire va atinge inimile telespectatorilor și va arăta cum strălucirea dragostei adevarate poate fi umbrită de cele mai dure împrejurări ale vieții.

Dincolo de povestea de iubire, exista contextul istoric și personajul care are corespondent în realitate. Acțiunea din „Vatanim Sensin” are loc in 1919, în timpul războiului de Independență al Turciei, iar Cevdet, personajul interpretat de Halit Ergenc, este transpunerea pe ecran a personalității unui erou național, pion important în razboiul dintre Turcia și Grecia, unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk. Schimbările dramatice socio-politice, realitatea crudă a războiului pun dragostea dintre Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) la grea încercare.

Ea este mamă devotată care luptă pentru a-și ține familia unită în vremuri extrem de dificile pentru o femeie. O femeie care își găsește alinarea în amintirea dragostei trăite, dar care se vede nevoită să-l respingă pe cel iubit. O mama condamnată să aleagă între familie și feminitate.

Cevdet e bărbatul indragostit, blestemat să privească cum femeia iubită îi scapă printre degete, fără a se putea opune. Povestea de iubire care va va cuceri pentru totdeauna,  „Patria mea esti tu”!, va putea fi urmărită în curând la Kanal D.

Citește și: