Halit Ergenc  este un sot devotat și un tată exemplar pentru băiețelul sau, Ali, în varsta de șapte ani. Actorul este căsătorit cu actrița Berguzar Korel, pe care a cunoscut-o la filmările serialului “1001 de nopți”, în urmă cu un deceniu.

Pentru Halit, timpul petrecut în familie este cel mai prețios. Serialul “Patria mea ești tu” îi oferă ocazia să fie mai mult timp alături de soția sa, dat fiind faptul că cei doi joacă în această producție.

“Filmarile ne țin ocupați pe amândoi (Halit si Berguzar – n.r.) dar când ajung acasă, cea mai mare bucurie este să îmi petrec timpul cu Ali. Acest lucru mă relaxează și mă încarcă cu energie pozitivă. Este fantastic să fiu alături de fiul meu”, a declarat faimosul Halit Ergenc.

Halit Ergenc, celebrul actor  din “Suleyman Magnificul”,  vorbește deschis pentru prima dată despre experiența lui de tătic. Ce spune despre fiul luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Povestea de iubire dintre Halit și soția lui bate scenariul oricărui film

Povestea de iubire dintre Halit și soția lui bate scenariul oricărui film.  Halit Ergenc s-a îndrăgostit nebunește de Bergurzar Korel, după ce au jucat împreună în „O mie și una de nopți”. Cei doi au devenit rapid iubiți, nu doar colegi de platou de filmare, deși cei doi erau implicați și în alte relații.  Însă nu le-a luat mult și au renunțat la tot pentru a fi împreună. Au trăit o iubire intensă, însă pe cât de puternică a fost s-a dus la fel de repede. După doar câteva luni, povestea de dragoste s-a sfârșit. Amândoi au revenit la vechii parteneri încercând să-și refacă viața. Ba, mai mult, Halit s-a căsătorit. Însă, n-a reușit să o uite pe frumoasa bruneta, așa că n-a trecut mult și a revenit în brațele ei, divorțând de proaspăta soție.

Mai mult, în 2009 cei doi au decis să se căsătorească, iar mai apoi au devenit părinții unui băiețel. În plus, Halit nu se sfiește niciodată să-și declare iubirea pentru frumoasa lui soție. „Cred că eu și Berguzar suntem suflete pereche”, a spus acesta într-un interviu.

Citește și: