Acum, vedeta se simte bine, dar ea și partenerul ei de viață au trecut printr-o perioadă dificilă, greu de gestionat la această vârstă.

Procedura suferită de Hailey Bieber a fost pentru a închide o gaură pe care o avea în inimă și despre care nu știa.

hailey bieberSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Luna trecută, supermodelul de 25 de ani a fost transportat la spital, având simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral. S-a trezit că nu mai poate vorbi, că simte amorțeală în degete, iar jumătate de față îi era ”căzută”, după cum a povestit ea.

„Am avut un incident foarte înfricoșător pe 10 martie, când practic stăteam la micul dejun cu soțul meu şi aveam o zi obișnuită, o conversație normală, când brusc, în mijlocul unei discuții, am avut o senzație extrem de ciudată, care parcă mi-a trecut prin braț, de la umăr în jos, până la vârful degetelor”, a povestit modelul, în vârstă de 25 de ani, într-un videoclip pe YouTube. „Mi-a făcut să-mă simt vârfurile degetelor ciudat, aproape amorțite.”, a mai spus ea.

„Era ca și cum limba și gura mea nu puteau forma propoziții”, și-a amintit ea.

Medicii au descoperit atunci că soția lui Justin avea un cheag de sânge care s-a deplasat la creier și i-a provocat ceea ce se numește în termeni tehnici un atac ischemic tranzitoriu.

Medicii au aflat că aceasta avea deschisă “o clapetă între camerele din dreapta și din stânga ale inimii”, care, în mod normal, se închide la naștere. Acest lucru însă nu s-a întâmplat în cazul ei.

“În mod normal, la naștere, ar trebui să se închidă de la sine”, a explicat Hailey.

A scăpat prin gaura din inimă și a ajuns la creier”

Mai mult, Hailey Bieber a fost testată și s-a descoperit că gaura din inima sa era de nivel cinci, cel mai grav.

“Au descoperit că aveam un grad cinci, care este cel mai înalt grad pe care îl poți avea. Al meu era destul de mare.

Ceea ce se întâmplă de obicei este că inima va filtra cheagul de sânge către plămâni, iar plămânii îl vor absorbi pentru că sunt atât de mari și pot face față”, a mai explicat aceasta.

Totuși, nu acesta a fost cazul și pentru soția lui Justin Bieber, cheagul de sânge reușind să ajungă până la creier.

„A scăpat prin gaura din inimă și a ajuns la creier și de aceea am suferit un mini-atac cerebral”, a mai spus ea.

Acum, Hailey Bieber se simte bine, după ce medicii au folosit o procedură specială pentru a-i închide gaura din inimă.

Fiica lui Stephen Baldwin a rămas peste noapte la spital, dar medicii n-au putut să se pronunţe care e cauza incidentului. Tot ceea ce au putut spune a fost că administrarea anticoncepţionalelor, boala COVID-19 și un zbor recent pe distanță lungă ar fi putut declanşa un astfel de atac.

Vezi și Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Citește și:

Anda Adam, din nou mămică la 42 de ani? Fiica ei are o cerință specială: „Gemeni”

Roxana Ciuhulescu, emoţii pentru fiica ei, care a împlinit 14 ani! ”M-au luat fiorii”. Ana Cleopatra îi seamănă leit, dar e minionă!