Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, artistul a recunoscut motivul pentru care ajunge des în țara noastră. “Am o iubită din România. Locuim împreună în străinătate.

Însă nu e doar acesta motivul pentru care vin aici. Noi venim des pentru că aveți o țară minunată și multe femei frumoase. Trebuie să iubești o țară care are astfel de bogații”, a declarat el.

Tras de limbă de Cristi Brancu, Haddaway a recunoscut că iubita lui apare în clip pentru câteva secunde, într-o secvență filmată pe un motor. “Iubita mea apare în ultimul meu clip, apare câteva secunde în el.

Eu iubesc România. Mă simt bine aici pentru că pot merge pe stradă și nimeni nu mă recunoaște. Vin aici și pentru festivalurile retro”, a mai spus cântărețul.

Aflat în această perioadă în România, Haddaway a povestit că a învațat cuvintele de bază din limba română, formulele de salut, dar știe și multe înjurături get-beget românești.

Artistul a mai făcut o mărturisire: “Am o afacere în România. Nu vreau să spun însă despre ce este vorba. Iar pe 18 septembrie voi cânta la Forever hit, un festival dedicat anilor 90”.

Vezi și Vedeta noastră a luat o decizie majoră, părăsește România. ”Mă mut definitiv”

Citește și:

Destinul a fost mai presus de ei. Prințul Harry și Meghan ar fi trebuit să știe că le este predestinat să aibă și o fetiță. Semnul pe care îl primiseră de sus

Andreea Marin, sexy şcolăriţă la 46 de ani! Nimeni nu ar fi crezut că diva va poza așa vreodată!